Facebook Pixel "Aνήκω στον Πανιώνιο και πλέον μπορώ να πω ότι είμαι Πανιώνιος"...
| 2013-01-30 22:59:00

"Aνήκω στον Πανιώνιο και πλέον μπορώ να πω ότι είμαι Πανιώνιος"...

"Aνήκω στον Πανιώνιο και πλέον μπορώ να πω ότι είμαι Πανιώνιος"...

Mε το που έφυγε από την ΑΕΚ για να πάει δανεικός στον Πανιώνιο ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης... διατυμπάνισε μέσω Facebook την αγάπη του για την Ένωση, με τον ίδιο πάντως να λέει πλέον πως "είμαι Πανιώνιος"...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το πως νιώθει που φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου: "Είναι δύσκολο μετά από 7 χρόνια να φεύγεις από μία ομάδα και να πηγαίνεις σε μία άλλη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Πιστεύω είναι το καλύτερο για μένα αυτή τη στιγμή να έρθω στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι μια ιστορική ομάδα. Τη σέβομαι και πιστεύω πως θα τον βοηθήσω και θα βοηθηθώ απ' αυτόν".

Για τα σχόλια που έγιναν στο λογαριασμό του στο Facebook: "Όλα όσα γράφτηκαν ήταν "προϊόν" κακοήθειας, αυτή τη στιγμή ανήκω στον Πανιώνιο και πλέον μπορώ να πω ότι είμαι Πανιώνιος".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Τα συναισθήματα είναι περίεργα, όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή είμαι στον Πανιώνιο, οπότε θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα, είτε παίζω, είτε όχι ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Για το ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξε τον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που δουλεύει με νεαρά παιδιά. Τον κύριο Ελευθερόπουλο δεν τον γνωρίζω, προσωπικά, αλλά απ' ότι βλέπω μέσα από τη δουλειά του είναι ένας εργατικός άνθρωπος, είναι δίκαιος και πιστεύω πως ο Πανιώνιος ήταν η κατάλληλη ομάδα για να έρθω".

Για το τι ξεχωρίζει από την ΑΕΚ: "Δεν είμαι ο κατάλληλος να σας πω εγώ τι να προσέξει, ο προπονητής τα ξέρει αυτά. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, άσχετα από τη βαθμολογική της θέση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί θέλουν πάρα πολύ τη νίκη, την οποία όμως θέλουμε και εμείς".

Για την ιδιαιτερότητα που έχουν αυτά τα παιχνίδια για τον κόσμο του Πανιωνίου: "Όλα τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, δεν ξέρω αν με την ΑΕΚ είναι περισσότερο. Θα ήθελα να τους πω ότι όλα τα παιδιά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και τους ευχαριστούμε για τη στήριξη. Βλέπω σε κάθε παιχνίδι ότι ο Πανιώνιος μαζεύει πολύ κόσμο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags