Facebook Pixel Ενωτικός Θανάσης: «Μην βριζόμαστε μεταξύ μας»
| 2011-05-18 19:49:00

Ενωτικός Θανάσης: «Μην βριζόμαστε μεταξύ μας»

Ενωτικός Θανάσης: «Μην βριζόμαστε μεταξύ μας»

Για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον των μετόχων του Παναθηναϊκού και τον μίνι εμφύλιο των οπαδών μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
 

Κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ανέφερε: «Πραγματικά η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα της καρδιάς μου και πήρε μία δίκαια νίκη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει δύο νίκες και ότι έχει μεγάλες δυνατότητες.

Δεν υπάρχει σίγουρα ο ενθουσιασμός που θα έπρεπε να υπάρχει. Βλέπουμε όμως ότι και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ενώ πάει καλά και κερδίζει, συνεχίζουν να βρίζουν. Αυτό είναι ανεξήγητο. Δεν μπορώ να φανταστώ Παναθηναϊκούς να βρίζουν Παναθηναϊκούς και μάλιστα όταν παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχουν επηρεαστεί από τα διοικητικά προβλήματα. Αν ο Παναθηναϊκός δεν ενωθεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Και το αν ενωθεί είναι το μεγάλο ερωτηματικό, γιατί πάντα από την τέφρα σου... αναγεννιέσαι. Έχουμε πάει στον πάτο και από εκεί και πέρα δεν μπορεί να πάει παρακάτω».

Και συνέχισε: «Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος και αυτό οφείλεται στην μεγάλη αγάπη που έχω για τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν ευχής έργο να συναντηθούν όλοι οι μέτοχοι πρόσωπο με πρόσωπο. Η ισχύς εν τη ενώσει. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε κάποια λύση".

Στη συνέχεια μίλησε για την αποδοκιμασίες που ακούστηκαν για την οικογένεια Βαρδινογιάννη τονίζοντας: «Δεν μπορεί κανείς να μην δει την πραγματικότητα. Το είδαμε αυτό με τους φιλάθλους. Πρέπει και αυτοί να είναι ενωμένοι και να ενισχύουν την ομάδα όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα».

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είπε: "Να ρωτήσετε τον ίδιο. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν".

Τέλος για το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ τόνισε: "Αυτό που έχει γίνει στο μπάσκετ είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα με μία ελληνική ομάδα να έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους", συμπληρώνοντας για την αυριανή φιέστα ότι "Ο κόσμος πρέπει να κάνει το καθήκον του και να σταθεί δίπλα σε αυτή την ομάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διχόνοια, «τσάτσοι» και συνθήματα στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags