Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά από Ραπτόπουλο για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - "Γι’ αυτό έχασε στη Λιβαδειά..."
| 2017-08-21 14:45:00

Γι’ αυτό έχασε στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Γι’ αυτό έχασε στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

Η εξήγηση του Θεσσαλονικιού δημοσιογράφου για την γκέλα του Δικεφάλου.

Ο Λουτσέσκου κατέβηκε με σύστημα 4-4-2, δηλαδή αυτό που ήθελε να παίξει ο Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ και δεν του έβγαινε. Με τον Μακ ως δεύτερο επιθετικό στο πλευρό του Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και Λημνιό στα άκρα και τον Τσίριμοτ με τον Κάτσε κόφτες. Που δεν έχουν δημιουργικό κομμάτι και τους ζητούσαν να είναι δημιουργικοί. Κάτι που είναι ανέφικτο.

Έλλειψε πολύ ο Μάτος στον ΠΑΟΚ, γιατί από τη δική του πλευρά δεν πήρε βοήθειες από τον Κρέσπο. Και ρωτάω αν ο Δεληγιάννης ή ο Κωνσταντινίδης θα ήταν χειρότεροι δημιουργικά από τον Κρέσπο. Αλλά και αμυντικά ισχύει το ίδιο.

Ο Λεβαδειακός έκλεισε καλά τους χώρους με τρία σέντερ μπακ, έβαλε και τα δύο μπακ πίσω και έκανε πεντάδα. Άριστος ο προπονητής του Λεβαδειακού στην τακτική, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε. Έπαιξαν όπως έπρεπε οι Βοιωτοί, σφιχτά και στην κόντρα και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Με το 4-4-2 ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δημιουργήσει. Οι σέντερ μπακ του είναι αργοί χαμηλά. Ο Μαλέζας δέχτηκε κίτρινη κάρτα λόγω της αργοπορίας του. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα στον χθεσινό ματς ήταν ότι ο Μπίσεσβαρ δεν ήταν καλός όταν έπαιξε με έναν σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ. Αλλά και ότι ο Μακ με τον Πρίγιοβιτς, δεν είναι σε καλή ατομική κατάσταση.

Ο Μακ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήγαινε και κολλούσε δίπλα από τον Πρίγιοβιτς, για να πάρει την μπάλα έξω από την περιοχή. Όμως ο ΠΑΟΚ περίμενε από τον Μακ να πάρει χώρους, αλλά δεν έγινε αυτό. Ο Πρίγιοβιτς σε παιχνίδι κλειστών χώρων, πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Αυτός ήταν σα τη σημαδούρα και περίμενε το "φόρτωμα". Αλλά που να πάρει την κεφαλιά από τρία γαϊδούρια σέντερ μπακ που είχε πίσω ο Λεβαδειακός;

Όσον αφορά τον Λουτσέσκου, που είναι γεννημένος την ίδια μέρα με εμένα, αλλά έχουμε έναν χρόνο διαφορά, χάσιμο είχε από τη μανούρα που έκανε. Γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε χρόνο για να δημιουργήσει και κατάφερε να σπάσει τον ρυθμό που υπήρχε. Στο φινάλε ο Ανιγκό ήταν στον πάγκο με τον Φαράντο, που είναι σαν σωσίας του ηθοποιού Στέφανου Στρατηγού, ενώ ο Λουτσέσκου ήταν μαντρωμένος σε ένα κουβούκλιο και δεν μπορούσε να δώσει τις οδηγίες που ήθελε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags