Facebook Pixel Sportdog.gr | Η υποκρισία Ανσαριφάντ με Πανιώνιο
| 2017-10-17 11:02:00

Η υποκρισία Ανσαριφάντ με Πανιώνιο

Sportdog Team
Η υποκρισία Ανσαριφάντ με Πανιώνιο

Η επιτυχία του είναι ΠΡΟ- ΣΩ- ΠΙ- ΚΗ. Χαίρετε.

Δύο τεμάχια έριξε στο Πανιώνιο ο Ανσαριφάντ και δεν το πανηγύρισε. Και λένε τη γνωστή π@π@ριά, ότι ο Πανιώνιος είναι «η ομάδα της καρδιάς του».

Από πού κι ως πού, ρε;. Σαν κάτι μ@λ@κισμένα, που δεν μπορούν να ρίξουν γκόμενα και ερωτεύονται την πουτ@ν@. Γλυκάθηκαν στο μπουρδέλο με το κορίτσι και νόμισαν ότι εκείνη για πάρτη τους ξηγήθηκε ερωτιάρικα.

Κύριοι μ@λ@κες, εσείς που θα παρεξηγηθείτε αν πανηγυρίσει το γκολ πρώην ποδοσφαιριστής σας σε βάρος της ομαδάρας σας. Μάθετε τούτο. Δεν ανήκει σε καμία ομάδα ο ποδοσφαιριστής! Ούτε στην πρώην, την νυν και την αυριανή. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο ποδόσφαιρο.

Παρακάτω. Ο Ανσαριφάντ και ο κάθε ποδοσφαιριστής δεν πανηγυρίζει όταν σκοράρει στην παλιά του ομάδα διότι δεν του το επιτρέπει η εξέδρα. Αν δείξει ότι χάρηκε το γκολ που πέτυχε, θα φάει μπινελίκια.

Σύμφωνοι, το φαινόμενο παρατηρείται και στο εξωτερικό, όχι μόνον στην Ελλάδα. Ο κάθε Ανσαριφάρντ να σκοράρει και να κρύβει τη χαρά του. Δεν καταλάβατε! Ούτε θα το καταλάβουν ποτέ κάποιοι, όμως να το πούμε...

...Όταν κάνει το γκολ ο παίκτης το πανηγυρίζει όχι γιατί βοήθησε την ομάδα του, ούτε γιατί κάρφωσε τον αντίπαλο. Στα π@πάρι@ του και οι δύο ομάδες. Η επιτυχία του είναι ΠΡΟ- ΣΩ- ΠΙ- ΚΗ. Χαίρετε.

Γιατί ο Ολυμπιακός τρώει τριάρες, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags