Facebook Pixel Sportdog.gr | Καιρός ήταν: Στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Θα χαρεί ο φουκαράς ο ανώνυμος παοκτσής!
| 2018-02-11 10:15:00

Καιρός ήταν: Στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Θα χαρεί ο φουκαράς ο ανώνυμος παοκτσής!

Sportdog Team
Καιρός ήταν: Στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Θα χαρεί ο φουκαράς ο ανώνυμος παοκτσής!

Ποιος ΠΑΟΚ; Για τον Παοκτσή, ρε, γαμώτο!
 

Παίρνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Καιρός ήταν! Αν όχι μία κούπα την πενταετία, τουλάχιστον κάθε δεκαετία η ομάδα, δηλαδή ο κόσμος της ομάδας δικαιούται να πανηγυρίζει ένα πρωτάθλημα, ρε γαμώτο. Στον ΠΑΟΚ, όμως, που μία ζωή κυκλοφορούν σαν καφενείο, το έχουν παραξηλώσει. Την πάνε τη δουλειά κάθε 20 και 30 χρόνια, και βάλε να πάνε, πήγανε όσα άλλα παραπάνω.

Πενήντα χρόνια από την ίδρυση του πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Και το ξαναπήρε πριν 33 χρόνια. Μέχρι εδώ ήτανε. Κι όμως, είναι όνομα αγαπημένο ο ΠΑΟΚ, με όγκο οπαδών.

Λέμε, λοιπόν, ότι το κατσαρόλι του 2018 πάει στην παοκάρα. Ότι το σηκώνει για τρίτη φορά. Τι να σημαίνει μία τέτοια επιτυχία; Τίποτα δεν σημαίνει. Όπως κι' αν το χάσει, πάλι δεν σημαίνει κάτι το ξεχωριστό. Να ξέρουμε τι λέμε. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να 'ναι αυτός που είναι. Είτε το πάρει, επιτέλους, είτε το χάσει.

Κι όχι μόνον ο ΠΑΟΚ! Και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε σέντσι προς το καλύτερο αν ο ΠΑΟΚ βγει πρωταθλητής. Να ξέρουμε τι λέμε. Όπως δεν άλλαξε τίποτα επειδή ο ΠΑΟΚ το ξαναπήρε τον προηγούμενο αιώνα. Όπως τίποτα δεν άλλαξε επειδή πήρε πρωτάθλημα η Λάρισα, κύπελλο η Κατοριά και ο ΟΦΗ.

Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ ένα πράμα σημαίνει. Ένα και τίποτα άλλο. Θα χαρεί ο φουκαράς ο ανώνυμος παοκτσής. Να θυμηθεί ότι, γαμώ το στανιό μου, υπάρχω κι εγώ. Και άμα λάχει να 'ούμε, κλείνω τα μάτια και βουλώνω τα αυτιά για όσα θα πουν, ότι η νέα τάξη πραγμάτων σπρώχνει την παοκάρα.

Γιατί στον ΠΑΟΚ μιλάνε για βρώμικο πόλεμο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags