Facebook Pixel Τα «εγκλήματα» του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ - Γιατί έχασε από τον Παναθηναϊκό
| 2018-06-08 12:45:00

Ένα προς ένα τα «εγκλήματα» στο ΣΕΦ - Γιατί τινάχθηκαν όλα στον αέρα - Ποιους «έφαγε» ο Σπανούλης

του Pick n' Scroll
Ένα προς ένα τα «εγκλήματα» στο ΣΕΦ - Γιατί τινάχθηκαν όλα στον αέρα - Ποιους «έφαγε» ο Σπανούλης

To αδιανόητο στατιστικό, αυτός που δεν μπορεί και η κίνηση... Ματ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε καβάλα στο άλογο το βράδυ της Κυριακής, αλλά η προσγείωση χθες ήταν απότομη. Ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας και είναι αποφασισμένος να μην το χάσει και να πάρει έτσι το πρωτάθλημα. 

Οι Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο εγκλωβίστηκαν στην άμυνα του Παναθηναϊκού και ειδικά στην τρίτη περίοδο ήταν απελπιστικοί, σημειώνοντας μόλις 7 πόντους. Αναζητώντας τα αίτια της ήττας, σε δύο πράγματα μπορεί να σταθεί κανείς: στη μην αποτελεσματική απόδοση των γκαρντ και στην κακή παρουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ

Στους περιφερειακούς θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν ούτε καλός ούτε κακός. Κάπου στη μέση ήταν η αποδοσή του. Επαιξε, όμως, σχεδόν 30 λεπτά, «τρώγοντας» χρόνο από τον Μπράιαν Ρόμπερτς και τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Τους δύο παίκτες που ήταν καθοριστικοί στη νίκη την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, χάνοντας και 4 βολές, ενώ ο Μπόμπι Μπράουν ανταποκρίθηκε σε αυτά που του ζητήθηκαν.

Όσον αφορά στον Γιώργο Πρίντεζη, στους δύο πρώτους τελικούς είναι σαν να μην έχει παίξει. Μόνο χθες λίγο πριν από το τέλος πήγε κάτι να κάνει, αλλά ήταν αργά. Φαίνεται ο σπουδαίος «Πρι» σαν να μην μπορεί να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του, κάτι όχι αδικαιολόγητο, αφού έχει περάσει πολλά.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ είχε πρόβλημα με τα φάουλ, χθες δεν έδωσε αυτά που περίμενε η ομάδα του. Σε συνδυασμό με την επίσης κακή παρουσία του Τζαμέλ ΜακΛιν, μεγάλωσε το πρόβλημα του Ολυμπιακού κοντά στα καλάθια. 

Και με όλα αυτά ήρθε η ήττα από έναν Παναθηναϊκό πιο ισορροπημένο, που είχε τον Νικ Καλάθη σε εξαιρετική βραδιά, τον Μάικ Τζέιμς άξιο συμπαραστάτη του και τον Ματ Λοτζέσκι να θυμίζει μέρες Ολυμπιακού.

Λένε πολλοί πλέον ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να κάνουν άλλο μπρέικ. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει το «δεν μπορούν». Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δύο φορές τον έχει νικήσει φέτος τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Γιατί όχι και τρίτη; Αν και οι «πράσινοι» είναι και πάλι πλέον το φαβορί... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags