Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκαναν χαμάλη τον Λιβάγια, να μείνει ο Ουζουνίδης για... - Στημένο το έργο, αυτό θέλει ο Ουάρντα
| 2018-11-25 09:45:00

Έκαναν χαμάλη τον Λιβάγια, να μείνει ο Ουζουνίδης για... - Στημένο το έργο, αυτό θέλει ο Ουάρντα

του Κωστή Ραπτόπουλου
Έκαναν χαμάλη τον Λιβάγια, να μείνει ο Ουζουνίδης για... - Στημένο το έργο, αυτό θέλει ο Ουάρντα

Φωτιές για την ήττα της ΑΕΚ και τον Αιγύπτιο.

Σε βάθος χρόνου τα δεκάρια που γίνονται εξτρέμ επί μονίμου βάσεως δεν βγαίνουν. Ο Λιβάγια είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ τον έχει κάνει χαμάλη, δεκάρι, χαφ. Ενώ ο άλλος, ο Πρίγιοβιτς που είναι λιγότερο ποιοτικός, με ένα-δύο καλα στοιχεία που έχει τη βγάζει ο ΠΑΟΚ μια χαρά.

Ο Μπακάκης ανέβα-κατέβα έγινε πρώτος ξάδερφος του Βιεϊρίνια. Όσο κατατρόπωσε ο ΠΑΟΚ τον Βιεϊρίνια έχει κατατροπώσει η ΑΕΚ τον Μπακάκη εδώ και ενάμιση χρόνο. Πόσο να αντέξει έτσι; Ο άνθρωπος έχει καταρρακωθεί.

Ο Άλεφ αν έπαιζε στον Εργοτέλη θα του έλεγε ο προπονητής κάτσε πάγκο γιατί είσαι αργός. Δεν παίζει βασικός ούτε εκεί.

Κακώς βγαίνει ο Μάνταλος μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και λέει φταίνε οι παίκτες. Ο μεγαλομέτοχος φταίει που δεν ενίσχυσε την ομάδα.

Απ' ότι φαίνεται και ο Ουζουνίδης, για να κρατήσει θέση και ο Μάνταλος, για να καλύψει τη μετριότητα του, λένε φταίμε εμείς και τη βγάζει ο μπροστά... λάδι. Άρα φταίνε οι παίκτες από τη μια, ο προπονητής από την άλλη και ο μεγάλος πρόεδρος, η γάτα, φτιάχνει το γήπεδο από την άλλη.

Τί ωραία που το έστησαν το έργο;

Από την άλλη μεριά κατηγορούν την ΑΕΚ ότι έχει τη διαιτησία με το μέρος της. Στο Αγρίνιο υπήρχαν δυο γυναίκες βοηθοί. Εγώ δύο γυναίκες δεν τις βάζω μαζί για δουλειές γραφείου, όχι να σηκώνουν σημαιάκι σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είναι δυνατόν δύο γυναίκες μαζί;

Να φύγει ή να μείνει ο Ουζουνίδης; Να μείνει, για να φάει το κράξιμο αυτός και οι παίκτες.

Τον ΠΑΟΚ τον ξελασπώνει ένα μέτριο φορ όπως ο Πρίγιοβιτς. Αυτό έγινε με την Ξάνθη. Ο Κίτσιου δείχνει, ότι δίκαια τον έχουν για διώξιμο. Η μεγαλύτερη απόδειξη για τον Κίτσιου ότι δεν πάει καλά, έκανε φάουλ για κάρτες και ο Σέζος του τη χάρισε. Μπήκε ο Βιεϊρίνια για να σώσει την κατάσταση.

Όσον αφορά τον Ουάρντα πρέπει να αλλάξει μάνατζερ. Να πληρώσει επίσης μία image maker, να ξαπλώσει μαζί του και να του φτιάξει την εικόνα. Αυτό του λείπει. Και άλλοι ήταν χαζοί και ιδιόρρυθμοι, αλλά άλλαξαν μάνατζερ και πήραν τα πάνω τους. Από την άλλη μεριά δεν έχω δει ποτέ μου Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή που να είναι νορμάλ, εκτός από τον Σαλάχ που και αυτού το μάτι γυαλίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags