Facebook Pixel Euro 2020: Δεν μας έκαναν το χατίρι για τη... ρεβάνς του Μουντιάλ - Μη ξεχνάτε... Ουαλία, γκολφ και μετά Ρεάλ!
| 2021-06-26 10:51:00

Δεν μας έκαναν το χατίρι για τη... ρεβάνς του Μουντιάλ - Μη ξεχνάτε... Ουαλία, γκολφ και μετά Ρεάλ!

Δεν μας έκαναν το χατίρι για τη... ρεβάνς του Μουντιάλ - Μη ξεχνάτε... Ουαλία, γκολφ και μετά Ρεάλ!

Στα σημερινά ματς τα βλέμματα θα εστιαστούν για πολλούς λόγους σε δύο ομάδες και... έναν παίκτη!

Euro 2020: Νοκ άουτ λοιπόν από σήμερα (Με Ιταλία - Αυστρία και Ουαλία - Δανία) με την τελική κατάταξη των ομάδων να μην κάνει χατήρι σε όλους εμάς που περιμέναμε μια ρεβάνς του τελικού του Μουντιάλ του 2006, μιας και Ιταλία και Γαλλία εάν προκριθούν θα τεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά.

Στα σημερινά ματς τα βλέμματα θα εστιαστούν για πολλούς λόγους σε δύο ομάδες και... έναν παίκτη! Αναφερόμαστε σε Ιταλία, Δανία και Γκάρεθ Μπέιλ! Όσον αφορά το σύνολο του Μαντσίνι αυτό θα συμβεί μιας και στα μάτια μιας σημαντικής μερίδας του κόσμου αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να πετύχουν στη φετινή διοργάνωση. Έχουν ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, εξαιρετικό άξονα και αστείρευτο πάθος και ομαδικότητα. Κοινώς, μια ομάδα που έχει όλα της τα προβλήματα λυμένα. Προβλήματα που λύνονται ακόμη πιο εύκολα με τον Βεράτι να δείχνει κόντρα στην Ουαλία πως ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Περνώντας στην Δανία, όπως είναι λογικό πλέον ολοένα και περισσότερος κόσμος την στηρίζει έστω και ενδόμυχα, κυρίως λόγω των όσων έγιναν με τον Έρικσεν, αλλά και των αντιδράσεων παικτών όπως ο αρχηγός της που βγήκε μπροστά στα δύσκολα. Όπως και να έχει οι Δανοί θα τα δώσουν όλα και κόντρα στην Ουαλία, ενώ μόνο απίθανο δεν φαντάζει μέσω των διασταυρώσεων να πάει ακόμη και... μέχρι τον τελικό.

Κλείνοντας, εάν η Δανία δεν αποδειχθεί σοβαρή θα είναι στο χέρι ή μάλλον στο... πόδι του Γκάρεθ Μπέιλ να στείλει την Ουαλία στους 8 της διοργάνωσης. Εξάλλου, όπως έχουμε ξαναπεί, το τρίπτυχο (με σειρά αγάπης) Ουαλία - Γκολφ - Ρεάλ Μαδρίτης περιγράφει πλήρως τις προτεραιότητες ενός top class παίκτη που βρίσκεται σε... μόνιμο ύπνο. Όσον αφορά τους Αυστριακούς, είναι από τις πιο... άνοστες ομάδες που έχουν βρεθεί στους 16!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags