Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Το πάρατησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός" - Μεγάλα ρίσκα Κορμπεράν - Σαν πρωτάρης ο Μανωλάς
| 2022-08-22 10:00:00

"Το πάρατησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός" - Ρίσκα Κορμπεράν, αλλά... - Σαν πρωτάρης ο Μανωλάς

Sportdog Team
"Το πάρατησε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός" - Ρίσκα Κορμπεράν, αλλά... - Σαν πρωτάρης ο Μανωλάς

Τι έκαναν όσοι γκρινιάζουν που δεν παίζουν και γιατί έγινε ροτέισον! Ο Σπύρος Γρομητσάρης σχολιάζει τις αντιδράσεις του κόσμου μόλις είδαν τις πολλές αλλαγές του Ισπανού προπονητή στην 11αδα, τις απαντήσεις... που δεν έδωσαν όσοι πήραν την ευκαιρία τους, στον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και στα αμυντικά λάθη που έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.
 

«Τι έγινε; Το παρατάμε το πρωτάθλημα με το καλημέρα; Αν είναι να μας το που να μην ενδιαφερόμαστε και να μην ασχολούμαστε και να μην στενοχωριόμαστε». Αυτό που μόλις διαβάσατε ήταν σχόλιο που είδα σε social media περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα όταν έγιναν γνωστές οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για το αρχικό σχήμα. Δεν το έγραψε ένας, το έγραψαν πολλοί. Πάρα πολλοί. Χιλιάδες. Όχι με τον ίδιο τρόπο, το νόημα ήταν το ίδιο.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, η 11άδα δεν επελέγη για να... παρατήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός αλλά γιατί θέλει να το κατακτήσει.

Ναι, υπήρχε πολύ ρίσκο στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, μην κοροϊδευόμαστε. Μέσα ο Ανδρούτσος από το... πουθενά. Μέσα και ο Κούτρης που ήταν και καιρό τραυματίας και ουσιαστικά εκτός πλάνων μέχρι προ μερικών ημερών. Ο Αγκιμπού σε ρόλο 8αριού (πόσο γελάω όταν σκέφτομαι τις φάτσες αυτών που έκραζαν τον Μαρτίνς για επιλογές που τώρα κάνει και ο Κορμπεράν) δίπλα στον Μπουχαλάκη. Μέσα και ο Χασάν αντί του Ελ Αραμπί. Μέσα και ο σαφώς ανέτοιμος Ντε λα Φουέντε. Βασικός φυσικά και ο Βαλμπουενά και μάλιστα έμεινε ως το τέλος για να δώσει λύση ανοίγοντας το σκορ με το δεύτερο μόλις γκολ της καριέρας του με το κεφάλι! Τι παιχνίδια παίζει το μαμημένο το ποδόσφαιρο έτσι;

Μ' αυτή την πειραματική 11άδα λοιπόν ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο όπου δικαιούνταν, το λιγότερο, ένα γκολ. Δεν ήρθε και ύστερα εμφανίστηκαν αρκετά από τα γνωστά ζητήματα. Ο ΠΑΣ τον... διάβασε εύκολα και τον μπλόκαρε.

Παράλληλα έγιναν και κάποιες επιπολαιότητες στην άμυνα με πιο «χοντρή» όλων του Μανωλά στο φινάλε του α' ημιχρόνου που... σώθηκε από το VAR καθώς πήγε σαν πρωτάρης να διώξει μια παράλληλη σέντρα στην εστία του Βατσλίκ και την έστειλε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Ήταν οφ σάιντ ωστόσο ο άνθρωπος που έκανε τη σέντρα στην αρχή της φάσης και τη γλίτωσε και ο Κώστας και ο πρωταθλητής που αν έμενε πίσω στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου θα είχε μεγάλα ζόρια να το γυρίσει.

Τόλμησε λοιπόν ο Κορμπεράν και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Στο κάτω κάτω, όσοι γκρινιάζουν γιατί δεν επιλέγονται στο αρχικό σχήμα είναι καιρός να αποδείξουν εμπράκτως ότι αξίζουν να είναι στον Ολυμπιακό και κάνουν λάθος μαζί τους που δεν τους χρησιμοποιούν. Σόρι αλλά δεν είδα και πολλές αγωνιστικές απαντήσεις πλην του Ματιέ... Ούτε ο Ανδρούτσος έδειξε κάτι, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Για μένα ούτε ο Αγκιμπού έδειξε κάτι πλην μιας σημαντικής ευκαιρίας στην αρχή του ματς. Ούτε ο Κούτρης έδειξε κάτι αλλά αυτός έχει τα περισσότερα ελαφρυντικά απ' όλους. Ούτε φυσικά ο Ρατζέλοβιτς που παίζει διαρκώς αλλά δεν πείθει πως όταν βρει φόρμα ο Ντε λα Φουέντε, είναι υγιής ο Μασούρας και επιστρέψει ο Γκάρι θα μπορεί να βρίσκει χώρο στην 11άδα... Έβαλε ένα γκολ αλλά πέραν τούτου, λίγα έως ελάχιστα πράγματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους εξέθεσε ο Βαλμπουενά - Η διαφορά Ολυμπιακού με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - "’Εγκλημα" με Μαντσίνι 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags