Το... πείραμα Αναστασίου να ξεκουράσει τον Μπεργκ λίγο έλλειψε να κοστίσει στον Παναθηναϊκό στη ματσάρα που έγινε στο Αγρίνιο, με τους πράσινους να αποδρούν με νίκη 0-1 χάρη στο γκολ του παραλίγο... μοιραίου Πέτριτς! Ο Κροάτης είχε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες, όπως και ο Μπούι, με τους Αγρινιώτες να έχουν ένα... δαιμονισμένο τρίλεπτο στο πρώτο μέρος, όπου είχαν δοκάρι και φοβερές φάσεις για γκολ! Καλό λοιπόν το θέαμα στο Αγρίνιο, με τους πράσινους να παίρνουν μια σημαντική νίκη και πλέον στρέφονται στο δύσκολο ματς με τον Αστέρα. 

Δοκάρια κι ευκαιρίες!

Η (διπλή) ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός στο 9` με Μπαϊράμι και Πέτριτς ήταν αυτό που λέμε ΑΧΑΣΤΗ, αλλά τόσο ο Σουηδός όσο και ο Κροάτης την... έχασαν! Οι πράσινοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν από τον άξονα το αργό αμυντικό αμυντικό δίδυμο των Αγρινιωτών (Κούσας, Εντζενγκέλε), με τον Μπαϊράμι να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες, βγαίνοντας και από αριστερά.

Ο ρυθμός έπεσε με τους πράσινους όμως να ανεβάζουν στροφές μετά το 20` και να έχουν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Πέτριτς στο 23` και τον Παναιτωλικό να αρκείται απλά σε παθητικό ρόλο, ψάχνοντας μια καλή αντεπίθεση. Μέσα σε 2 λεπτά (29`, 30`) οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν δις στο γκολ, με τον Κούσα αρχικά να σώζει στη γραμμή το πλασέ του Μπούι και στο επόμενο λεπτό ο Μπρακάλι να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Καρέλη! Ό,τι λοιπόν δεν έκαναν οι Αγρινιώτες σε όλο το ματς το έκαναν σε τρία λεπτά (35`-38`), χάνοντας ευκαιρίες με Φωτάκη, διπλή φάση με Κάπελ-Μαρτίνες, με τον τελευταίο να έχει και δοκάρι! Ακόμα όμως δεν είχαμε δει τίποτα, αφού ο μοιραίος Πέτριτς στο 44` σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, σε ένα φοβερό πρώτο μέρος!

Ο μοιραίος έγινε ωραίος!

O Aναστασίου στο 53` πέρασε τον Μπεργκ στη θέση του Καρέλη, με τον Πέτριτς να περνάει στα άκρα. Ο ρυθμός ήταν εξίσου καλός με το πρώτο μέρος και συνέχεια στις χαμένες ευκαιρίες έδωσε ο Μπούι που στο 58` πλάσαρε πάνω στον Ράφαελ! Οι πράσινοι εξακολουθούσαν να έχουν την πρωτοβουλία, όμως δεν έβρισκαν τόσο εύκολα διαδρόμους, όπως προηγουμένως και ο Παναιτωλικός ήταν πολύ επικίνδυνος στην κόντρα. Στη θέση του Μπαϊράμι, που δεν ήταν εξίσου καλός με το πρώτο 45λεπτο, πέρασε στο μεταξύ ο Ντίνας, με το ματς να κρέμεται σε μια κλωστή!

Ο Πέτριτς εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι στο 81` όταν με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από κόρνερ έκανε το 0-1! Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός προσπάθησε χωρίς επιτυχία να πιέσει και το ματς έληξε 0-1, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 81' Πέτριτς

ΔΟΚΑΡΙΑ: 38' Μαρτίνες - 45' Πέτριτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 78' Γοδόι, 84' Κέβιν - 43' Δώνης, 52' Μπούρμπος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι, Φωτάκης (72' Καλογέρης), Βιγιαφάνες, Κάπελ (79' Κόρμπος), Μαρτίνες, Βασιλείου (65' Αλβες).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Δώνης, Ζέκα, Μπούι (79' Λαγός), Μπαϊράμι (76' Ντίνας), Πέτριτς, Καρέλης (53' Μπεργκ)