Facebook Pixel Γνωστός Ολυμπιονίκης αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του!
Life
| 2015-10-05 21:04:00

Γνωστός Ολυμπιονίκης αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του!

Γνωστός Ολυμπιονίκης αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του!

Η σχέση τους αναμένεται πολύ σύντομα να επισημοποιηθεί, καθώς μπήκε και αγγελία σε εφημερίδα!

Ο 21χρονος «χρυσός» παγκόσμιος πρωταθλητής στις καταδύσεις και τρίτος Ολυμπιονίκης το 2012, Βρετανός Τομ Ντέιλι με τον μεγάλο έρωτά του, τον σεναριογράφο και παραγωγό τηλεοπτικών σήριαλ στο Χόλιγουντ Ντάστιν Λανς Μπλακ είναι πλέον κι επίσημα αρραβωνιασμένοι!

Ο Ντέιλι το 2013, λίγο μετά την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και σε ηλικία μόλις 17 χρονών τότε, παραδέχθηκε ότι είναι γκέι και μάλιστα ένιωθε απόλυτα ευτυχισμένος.

Τα τελευταία χρόνια συζεί με τον Μπλακ και οι δύο τους δηλώνουν ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε, κάτι που τους οδήγησε σε αρραβώνα. Το ζευγάρι χωρίζει διαφορά 20 χρόνων, αλλά για την μητέρα τού Τομ, την Ντέμπρα, που δηλώνει ενθουσιασμένη από τον αρραβώνα του γιου τους, «η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο».

Ο Ντάλεϊ τον περασμένο Αύγουστο αναδείχθηκε «χρυσός» παγκόσμιος πρωταθλητής στο Καζάν της Ρωσίας στο ομαδικό, παρουσία μάλιστα του Μπλακ, που ταξίδεψε μέχρι εκεί, αλλά χωρίς ωστόσο να μένουν μαζί και στο ίδιο δωμάτιο.

Η αγγελία του αρραβώνα τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τimes» ως εξής: «Ανακοινώνεται ο αρραβώνας του Τομ, γιου του Ρόμπερτ Ντάλεϊ και της Ντέμπρα Ντάλεϊ από το Πλίμουθ με τον Λανς, γιο του Τζεφ Μπις και της Αν Μπις από το Λέικ Πρόβιντενς των ΗΠΑ».

Πηγή: εφημερίδα "Goal"/sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags