Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκαν τον τρόπο να ...τρελάνουν αυτούς της Τσέλσι στην αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ, με πανό αφιερωμένο στον διαιτητή Κλάτενμπεργκ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά το επεισοδιακό 2-3 στο Στάμφορντ Μπριτζ για το πρωτάθλημα και τις αποφάσεις του εις βάρος των Μπλε και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ στο ματς της Τετάρτης για το Λιγκ Καπ, βρήκαν τον τρόπο για να πικάρουν τους αντιπάλους τους. Ένα κλασικό πανό των οπαδών της Τσέλσι είναι αφιερωμένο στον Τζον Τέρι και αναφέρει: "Τ.Τ Αρχηγός, ηγέτης, θρύλος".

Οι οπαδοί των Κόκκινων Διαβόλων απάντησαν με ένα πανό που έγραφε: "Κλάτενμπεργκ, διαιτητής, ηγέτης, θρύλος"! Παράλληλα, αποδοκίμασαν έντονα τον Τέρι, παρότι δεν ήταν εκτός για το παιχνίδι. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στο 7', ο Μόζες βρήκε τον Ντάνιελ Στάριτζ, αλλά εκείνος μπλέχτηκε με την μπάλα και έπεσε κάτω.
 
Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ του φώναξαν σε σύνθημα αν "είναι ο Τόρες μεταμφιεσμένος", ενώ όταν το σκορ έγινε 3-2 φώναζαν "θέλουμε τον Κλάτενμπεργκ"! Μέσα σε όλα, είχαμε και εισβολή οπαδού μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αρκετούς που ήταν σε ρυθμούς ...Ηalloween, με χαρακτηριστικές μάσκες!
 
Πάντως, πριν το παιχνίδι οι Μπλε ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν επίσημη διαμαρτυρία για ρατσιστική επίθεση στον Όμπι Μίκελ, ενώ αποφάσισε να μην κάνει το ίδιο για την περίπτωση του Μάτα, τον οποίο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Άγγλος διαιτητής φέρεται να αποκάλεσε "ηλίθιο Ισπανό".

Πηγή: gazzetta.gr