Facebook Pixel Το πόκερ στα... περίπτερα
| 2012-11-29 20:08:00

Το πόκερ στα... περίπτερα

Το πόκερ στα... περίπτερα

Από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, οι λάτρεις του πόκερ (και όχι μόνο) θα έχουν στα χέρια τους το νέο περιοδικό «CARD PLAYER»

Το μεγαλύτερο περιοδικό για poker στον κόσμο, τώρα κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από την SELENA ΕΚΔΟΤΙΚΗ.
Σε κάθε τεύχος του Card Player ο αναγνώστης μπορεί να διαβάζει συνεντεύξεις με τους καλύτερους έλληνες παίκτες poker, αφιερώματα στα μεγάλα τουρνουά της Ελλάδας και του εξωτερικού, αναλύσεις από τους ειδικούς του παιχνιδιού και το ειδικό section «στρατηγική», με τους top παίκτες του poker να μας εξηγούν τον τρόπο που «κινούνται» στην διάρκεια του παιχνιδιού.
Το Card Player θα κυκλοφορεί ανά δίμηνο, με τιράζ 30.000 τεύχη και θα υποστηριχθεί από ραδιοφωνική και τηλεοπτική προβολή.

Στο πρώτο τεύχος του Card Player θα βρείτε:
Τον Γιώργο Καπάλα. Θυμάται τα πρώτα του cashes, τις μέρες στο Las Vegas με το τελικό τραπέζι στο Bellagio και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του πλάνα στον Βασίλη Κοντογιάννη.
Card Player ranking: Οι 50 καλύτεροι έλληνες παίκτες poker στην ιστορία, με βάση τα επίσημα cashes που έχουν σε ελληνικά και διεθνή τουρνουά. Ποιοί είναι οι παίκτες εκείνοι που απαρτίζουν το «top 50» του ελληνικού poker;
Αφιέρωμα WSOP και η συγκλονιστική ιστορία της ζωής του θριαμβευτή του Main Event, Greg Merson.
Το Card Player ήταν στο EPT του San Remo και πέρασε δέκα μέρες στο μαγευτικό θέρετρο παρέα με μερικούς από τους top παίκτες poker.

Στην κεντρική ενότητα του Card Player με τίτλο «στρατηγική», μεταξύ άλλων
Σταύρος Κάλφας: Ο Έλληνας pro κάνει ένα γρήγορο flashback στην καριέρα του και θυμάται δύο «χέρια». Ένα που μετάνιωσε κι ένα για το οποίο είναι υπερήφανος.
Ο ElkY αναλύει τον τρόπο που κέρδισε το φετινό EPT στο Βερολίνο
O Matt Lessinger γράφει για την σημασία της μπλόφας και ο Joe Kuether μιλάει σχετικά με το lead στο ποντάρισμα
Αφιέρωμα «Prague Poker Festival 2012». Πλήρης οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμμα των τουρνουά, τα buy in και ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο παίκτης που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.
Ο poker manager του Regency Casino Mont Parnes Αντώνης Λάγγης μας υποδέχεται στο «βουνό», στον χώρο του poker room.
Ακόμα, στο πρώτο τεύχος του Card Player:
θυμηθείτε μερικά από τα πιο ιστορικά «χέρια»του παιχνιδιού, διαβάστε τα τελευταία poker news, τον τρόπο με τον οποίο ο Αντόνιο Εσφαντιάρι σάρωσε στο One Drop, αλλά και ένα αφιέρωμα στον Jens Kyllonen!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags