Facebook Pixel Ταξίδι στο όνειρο!
| 2014-05-20 13:00:00

Ταξίδι στο όνειρο!

Ταξίδι στο όνειρο!

Λίγες μέρες έμειναν για τον τελικό της χρονιάς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το ιερό δισκοπότηρο του Champions League μαγνητίζει τα βλέμματα των φιλάθλων. Λισαβόνα, ερχόμαστε!
 

Αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο γεγονός του μήνα και σίγουρα κάτι μοναδικό στην ιστορία των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, καθώς για πρώτη φορά δυο ομάδες από την ίδια πόλη θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Ρεάλ και η Ατλέτικο, οι αιώνιες αντίπαλοι της Μαδρίτης, μετακομίζουν λίγο ...παραδίπλα στην Ιβηρική χερσόνησο, στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα, για να μονομαχήσουν για το "Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά", τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Μεγάλες στιγμές! Θέλετε να τις ζήσετε από κοντά το βράδυ της 24ης Μαΐου;

Αν ναι, τότε αρκεί ένα κλικ στην airfasttickets.gr και το ταξίδι αρχίζει. Ένα ταξίδι που, με εξαιρετικά οικονομικό πακέτο εισιτηρίων και διαμονής, θα σας οδηγήσει στο όνειρο, μέσα από τις μνήμες ενός άλλου ονείρου, που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσοι αποφασίσετε να ταξιδέψετε στη Λισαβόνα, δεν θα παρακολουθήσετε απλά τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, αλλά θα "μυρίσετε" και στιγμές δόξας από εκείνες που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, καθώς πριν από 10 χρόνια, το καλοκαίρι του 2004, στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο φετινό τελικό, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας πετύχαινε το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης! Και φρέσκο θέαμα και σπουδαίες μνήμες, δηλαδή, σας εγγυάται το ταξίδι στη Λισαβόνα και το εισιτήριο για το "Ντα Λουζ".

Λισαβόνα, φυσικά, δεν σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο, έστω κι αν ένας τελικός Champions League σε συνδυασμό με έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο της Ελλάδας, παραπέμπουν αυτομάτως στη "στρογγυλή θεά". Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας έχει μοναδικές ομορφιές να προσφέρει στους επισκέπτες, με αφετηρία μια βόλτα στην Βaixa, όπου ξεχωρίζει η πλατεία Rossio, με το Εθνικό Θέατρο, τον γραφικό σιδηροδρομικό σταθμό, πλακόστρωτους δρόμους και αμέτρητα καφενεδάκια με παραδοσιακές γεύσεις. Εκεί θα βρείτε και τον εμπορικό πεζόδρομο Augusta, που καταλήγει στην Praça do Comércio (πλατεία Εμπορίου) και τον ποταμό Τάγο, ο οποίος χύνεται στον Ατλαντικό προκαλώντας το θαυμασμό του επισκέπτη. Από εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε και το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, χτισμένο σε λόφο, ώστε να επιτρέπει τη θέα στην πόλη από ψηλά.

Από τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε από κοντά, μην παραλείψετε το Belem, το εντυπωσιακό άγαλμα "Χριστός Βασιλεύς" στην άλλη όχθη του Τάγου, απέναντι από τη Λισαβόνα, αλλά και το πανέμορφο Cascais και το κοσμοπολίτικο Estoril. Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και τα φημισμένα πορτογαλικά κρασιά, όμως μην το παρακάνετε, γιατί το βράδυ του Σαββάτου 24 Μαΐου το "Ντα Λουζ" σας περιμένει για νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις: Ρεάλ - Ατλέτικο και το Κύπελλο του Champions League στο κέντρο.

Για να μην ξεχνιόμαστε, κλικ στην airfasttickets.gr για εισιτήρια και διαμονή στις καλύτερες τιμές και ...καλό ταξίδι!

Γιατί με την airfasttickets.gr όλα γίνονται δυνατά! Και οι συγκινήσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags