Facebook Pixel Σούπερ κοριός... που σας χρειάζεται!!
| 2011-09-06 18:06:00

Σούπερ κοριός... που σας χρειάζεται!!

Σούπερ κοριός... που σας χρειάζεται!!

Ο Γιώργος Γαλάτσης σχολιάζει τις εξελίξεις που δεν... ήλθαν στην ΑΕΚ, μετά τη χθεσινή συνάντηση Νοτιά-Αδαμίδη στα γραφεία της Μεσογαία Α.Ε.

''Αν δεν βρεθούν άμεσα νέες «πηγές» εσόδων το φθινόπωρο και για να γίνω πιο συγκεκριμένος περί τα τέλη Σεπτεμβρίου η ομάδα θα κάνει «βουτιά στο κενό''…

Από τις 30 Ιουλίου, δηλαδή εδώ κι ενάμιση μήνα, τούτο το blog είχε προαναγγείλει τα γεγονότα που ζει σήμερα η μεγάλη οικογένεια της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Είχε μιλήσει γι' αυτή τη ''βουτιά στο κενό'' που ετοιμάζεται να κάνει η ομάδα και που δεν θα την αποφύγει, αν δεν γίνει κανένα…θαύμα μέχρι το τέλος του μήνα.

Γιατί εκεί κατάντησε η ΑΕΚ. Να ισοδυναμεί με…θαύμα το αυτονόητο σε μια ανώνυμη εταιρεία, που αφορά (τουλάχιστον) στις πληρωμές του υπαλληλικού προσωπικού των 1000, των 1500 και των 2000 ευρώ!

Η γελοιότητα του πράγματος δείχνει να μην έχει τελειωμό και δυστυχώς σ' αυτό το χάλι έχουμε συμβάλει κι εμείς, οι δημοσιογράφοι, που ''βλέπουμε'' τη μια τον Νίκο Νοτιά να…στέλνει στην Αθήνα εμβάσματα του εκατομμυρίου και την άλλη τον Πέτρο Παππά να μεταβιβάζει τις μετοχές του στους ''Supporters'' ! Κι όταν τα ψέματα καταρρέουν σαν…πύργοι στην άμμο μετά από μια, δυο, βδομάδες, ακολούθως τρέχουμε να μιλήσουμε για ''αδιέξοδα'' και για μια ομάδα που βρίσκεται ''στο χείλος του γκρεμού''.

Το ψέμα έχει ''κοντό πόδι'' και στην ΑΕΚ τα ψέματα τελείωσαν προ πολλού. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μετά την πολύωρη συζήτηση των Νοτιά, Αδαμίδη, ήταν σκέτη απογοήτευση. Ήταν ένα κείμενο 100, περίπου, λέξεων, που συντάχθηκε διότι…έπρεπε να βγει κάτι για να…γράψουν και οι εφημερίδες που είχαν αφήσει ανοικτές τις σελίδες τους.

Αυτό σκέφθηκα, τουλάχιστον εγώ στα γραφεία του ''ΕΘΝΟΣΠΟΡ'' όταν την διάβασα γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα. Ότι μας…έκαναν τη χάρη να βγάλουν μια ανακοίνωση για να…διευκολύνουν τις εκδόσεις και φυσικά να…ησυχάσουν από τους δημοσιογράφους που περίμεναν…τα καυτά νέα από τη συνάντηση της ''ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ''.

Κανείς τους δεν σκέφθηκε, φυσικά, τον ΑΕΚτζή που είχε ''κρεμαστεί'' την ίδια ώρα πάνω από τις αθλητικές ιστοσελίδες, περιμένοντας να μάθει τι θα του ξημερώσει.

''Κι ένα μονόστηλο φθάνει και περισσεύει'' σκέφθηκα, λοιπόν, και άρχισα να γράφω, φέρνοντας παράλληλο στο μυαλό μου τον…super Κοριό των μυστικών υπηρεσιών που είχε τσακώσει ''στα πράσα'' την περασμένη άνοιξη όλη τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό…τους χρειαζόταν το βράδυ της Τρίτης! Ο …σούπερ κοριός για να καταγράψει λέξη προς λέξη τους διαλόγους ανάμεσα σε μεγαλομέτοχο και πρόεδρο και ''λοιπούς συγγενείς''!

Κι αφού θα έβγαζαν ανυποψίαστοι αυτό το ''πράγμα'' που χαρακτήρισαν ανακοίνωση για να… ενημερώσουν τον ΑΕΚτζή που ξεροστάλιαζε, την επομένη να έβγαιναν στην επιφάνεια…τα πάντα όλα όχι σε μια σελίδα αλλά σε…ειδικό αθλητικό ένθετο!!

Τι κρατάω από την…ενημερωτική ανακοίνωση της Τρίτης; Ότι τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις, οι οποίες κατά τα φαινόμενα θα καταγράφουν κάποια εξέλιξη και θα είναι σοβαρότερες της χθεσινής.

Διότι δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να βγει ανακοίνωση για να μάθει ο ΑΕΚτζής ότι δεν πληρώνει ο Νοτιάς ή ότι κουράστηκε ο Παππάς ή ότι οι Νοτιάς και Αδαμίδης θα λένε σε άριστο κλίμα ή…στην αγγλική. ''Καρφί'' δεν του ''καίγεται'' αν γουστάρει ο ''Αμερικανός'' τον πρόεδρο ή τον Κωνσταντινίδη, πιστέψτε με!

Από 'κει και πέρα, αν θέλετε την εκτίμησή μου, κάτι πρέπει να 'χει κατά νου ο Νοτιάς, κάτι προσπαθεί να κάνει στο παρασκήνιο, οι φήμες τον θέλουν να συζητάει μ' ένα επενδυτικό found, αλλά πραγματικά, δεν χρειάζεται να μπούμε σ' αυτή τη διαδικασία. Απλά θα περιμένουμε την επόμενη ανακοίνωση στην οποία θα ξεκαθαρίζει το πράγμα είτε με την καλή, είτε με την ανάποδη. Και ποια είναι η ανάποδη; Το κανόνι!

Διότι αν δεν βάλουν άμεσα αυτά τα 2 εκατ ευρώ, η…κανονιά θα ακουστεί σε όλη την επικράτεια.

Κλείνοντας εκείνο που με αφήνει, κυριολεκτικά, ''κάγκελο'' είναι το εξής:

Πως ανέχονται δυο εφοπλιστές του κύρους του Πέτρου Παππά και του Νίκου Νοτιά να ξεφτιλίζεται μια εταιρεία τους; Μια ανώνυμη εταιρεία η οποία δεν διακινεί πετρέλαιο, αλλά ''παίζει'' με εκατομμύρια ψυχές σ' όλον τον κόσμο.

Έχουν απλήρωτους διευθυντές και υπαλλήλους στις άλλες εταιρείες τους για δύο, τρεις, τέσσερις και πέντε μήνες; Εσείς τι λέτε, μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Από τη στιγμή που δεν συμβαίνει, τότε γιατί ''γυρίζουν την πλάτη'' κατ' αυτόν τον τρόπο δυο επιχειρηματίες κύρους στην ΑΕΚ;

Κι από τη στιγμή που έχουν κουραστεί διάολε, γιατί δεν προετοιμάζουν την ''επόμενη μέρα'' για την ομάδα; Γιατί την αφήνουν να φυτοζωεί εδώ κι έναν χρόνο;

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags