Έχοντας ζαλιστεί από το πολύ… λιβάνι που έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες για τον πρόεδρο και τον προπονητή από συγκεκριμένη εφημερίδα, την στιγμή που μετά το φιλικό στην Πάτρα ξεσηκώθηκαν και τα… ντουβάρια, σήμερα ήρθε και το θέμα της SPORTDAY για να με «αποτελειώσει», με την πρόταση από το Ντουμπάι που απέρριψε ο… ηρωικός κόουτς.

Από τη στιγμή που δεν ήθελε ο Χιμένεθ, τότε η διοίκηση δεν μπορούσε να κάνει πολλά -αν και για να είμαι ειλικρινής, αμφιβάλλω αν το πάλεψε κιόλας.

Αυτό που προβληματίζει είναι πως στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η διοίκηση δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ενδώσει και να εξοικονομήσει ουσιαστικά παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ για την ομάδα( αν βάλεις κάτω ΚΑΙ πόσα θα έπαιρνε η ΑΕΚ ΚΑΙ πόσα θα γλίτωνε).

Ασφαλώς και θα γίνει μια φιλότιμη προσπάθεια για να φτιαχτεί το πληγωμένο προφίλ του προπονητή, οπότε δεν είναι τυχαίο το τάιμινγκ που βγήκε μια τέτοια είδηση τώρα.. Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα μιας σειράς ανεξήγητων επιλογών φέτος, την ίδια ώρα βέβαια που και το εμπορικό τμήμα… έσκισε από χορηγίες. Α, ναι, είχε και την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού με την διαφήμιση -κουίζ για τα διαρκείας της ομάδας, όπου θα έπρεπε μετά από μεγάλη προσπάθεια να… μαντέψεις τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα…

Η κωμωδία, βέβαια, άρχισε να γίνεται έντονη από την ώρα που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος. Χωρίς αυτό που αναφέρω ν’ αποτελεί άλλοθι για Παππά και Νοτιά (που άλλο πράγμα μαζί με τους υπόλοιπους «εξαφανισμένους» όφειλαν να κάνουν για να ορθοποδήσει η ομάδα οικονομικά ή τουλάχιστον να είναι συνεπείς στις άμεσες υποχρεώσεις) εδώ είχαμε να κάνουμε με κάποια δεδομένα.

Κακώς μεν, δεδομένα δε, ήταν γνωστό πως Νοτιάς και Παππάς δεν θα έβαζαν δεκάρα και το μόνο που ελπίζαμε είναι να καλύψουν τις οφειλές στους παίκτες. Από πού λοιπόν ειδικά οι εφημερίδες «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης αντλούσαν την σιγουριά για μεταγραφές;

Μια σύντομη αναδρομή ακόμα και σε εξώφυλλα Αυγούστου, θα έκανε κάποιον να νιώθει βέβαιος πως η ΑΕΚ είναι οικονομικά άνετη και μπορεί να πάρει ένα κάρο μεταγραφές. Όταν απόλυτα φυσιολογικά, ερχόντουσαν διαψεύσεις με κατηγορηματικό τρόπο, υπήρχε και εφημερίδα που στοχοποιούσε όποιον τολμούσε να βγάλει «άκυρο» το ρεπορτάζ της (προσεχώς είναι πιθανό να επανέλθω πιο αναλυτικά στο τελευταίο).

Ασφαλώς όσους γράφτηκαν ακόμα τους περιμένουμε… Μήπως πριν από ένα μήνα υπήρχε σάλιο στα ταμεία και τώρα δεν υπάρχει; Στον Τζιόλη , για παράδειγμα, η «πρόταση» έγινε σε μετρητά ή σε… φασόλια; Έγινε… πρόταση ή πρόταση κάνουμε, αν οι παράγοντες μιας ομάδας ρίξουν ένα όνομα στο τραπέζι; Σε όλα αυτά μόνον οι… «Πύλες του Ανεξήγητου» μπορούν να ρίξουν φως…

Έτσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο Νοτιάς μας λέει αυτό που έχει πει εδώ και μήνες και το κάνουμε είδηση, ότι δεν βάζει σάλιο. Ρίχνουμε και δύο αναθέματα στους Παπαδονοτιάδες κι έτσι «καθαρίσαμε», μόνο που τώρα είναι λίγο αργά…

ΥΓ: Σεβαστή η κριτική έλεγε πρόσφατα μια… ανώνυμη στήλη, αρκεί -λέει- να μην έχει δόλο. Ως γνωστόν, την προηγούμενη εβδομάδα ξεσηκώθηκαν και οι «πέτρες» εναντίον του προπονητή, εκτός από ένα μέσο. Τελικά ποιος έχει δόλο, όλοι όσοι έχουν ενστάσεις με τον προπονητή έστω και για κάποιες επιλογές του ή αυτοί που ποτέ δεν βρίσκουν τίποτα κακό πάνω του; Σκεφτείτε και κρίνετε μόνοι σας.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr