Κατέβηκα στο σταθμό του Μετρό στην Αλεξάνδρας, γιατί είχα ραντεβού με ένα φυσικοθεραπευτή και νόμισα πως ...διακτινίστηκα ξαφνικά στον Τερκενλή στη Σαλονίκη.

Τόσα τσουρέκια μαζεμένα δεν είχα ματαξαναδεί. Περπατάγανε οι Παναθηναϊκοί και τους κρεμόσαντε από δυο τσουρέκια κάτω από τον καβάλο του πανταλονιού. Τσουρέκια τους τα κάνανε ο Ραλίστας και ο Μπαινωβγαινώπουλος.

«Φεύγω», λέει ο ένας και μένει. «Έρχομαι», λέει ο άλλος και φεύγει. «Φταις εσύ», «όχι, φταις εσύ», συνέντευξη, απάντηση, δήλωση, επιστολή, νέα απάντηση, απάντηση στην επιστολή, απάντηση στη δήλωση, απάντηση στην απάντηση και το κακό συναπάντημα.

Και περιμένουν οι Παναθηναϊκοί να τελειώσουν οι δυο τους, να το κλείσουν το ρημάδι επιτέλους, αλλά αυτοί εκεί, σαν τη διαφήμιση με τους ερωτευμένους: «Εσύ κλείσε». «Όχι, εσύ κλείσε...».

Και έχουν πάρει κι οι δυο ατελείωτο χρόνο ομιλίας, τον ασταμάτητο έχουν. Δεν εξαντλούνται με τίποτα. Πάλι καλά που δεν βγάζουν κι άλλοι ανακοινώσεις και που δεν ασχολείται (κοιμάται;) η Παέ, δηλαδή. Γιατί μετά θα έπρεπε να γράφουμε βιβλία κάθε μέρα, αν μιλάγανε κι άλλοι Παναθηναϊκοί. Να μίλαγε, εκτός από τον ραλίστα, κι ο Βολεϊμπολίστας, να μίλαγε κι ο Καπετάνιος (τι, μόνο μεταδόσεις θα διακόπτει;), να μίλαγε κι ο Γιάννης ο Ζουγανέλης που είναι γνωστός Πανάθας και πάει στο γήπεδο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr