Για τη σοβαρότητα που έπρεπε να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούσαμε πριν από το παιχνίδι και μετά το ματς, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν μήνυμα τίτλου.

Όχι μόνο παρουσιάστηκαν στη Νέα Σμύρνη σοβαροί, όχι μόνο δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο, αλλά μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πάτησαν γκάζι και κέρδισαν εύκολα και με εξαιρετική εμφάνιση.

Το μήνυμα το έστειλαν μάλιστα σε κρίσιμη στιγμή. Από το βράδυ του Σαββάτου στο στρατόπεδο των απέναντι είχαν αρχίσει να ψελλίζουν τη λέξη τίτλος. Και με αυτά που είδαν από τον Θρύλο, λογικά θα επιστρέψουν στην πολιτική των χαμηλών τόνων…

Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αγωνίζονταν στο ρελαντί και δεν θα έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά. Γιατί προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ και θα ένιωθαν κουρασμένοι. Κάτι τέτοιο συνέβη μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο, παρά το γεγονός ότι ο Βάσκος τεχνικός χρησιμοποίησε τους εννέα από τους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί στο ματς με τους Γερμανούς.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr