Facebook Pixel Το «κορόιδο» και ο «βλάκας»!
| 2011-10-26 18:30:00

Το «κορόιδο» και ο «βλάκας»!

Το «κορόιδο» και ο «βλάκας»!

Οι αντιδράσεις των μεγαλομετόχων την ΠΑΕ ΑΕΚ προκαλούν τη δικαιολογημένη οργή των Ενωσιτών αλλά και τον Γιώργο Τσακίρη να γράψει σχετικά με το... νυστέρι.

«Τελικά μάλλον έμεινα από... βλακεία», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2011 στην εφημερίδα «Τα Νεα» ο Πέτρος Παππάς για την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, την εταιρεία της οποίας τυγχάνει το... αφεντικό.

«Δεν μπορεί να είμαι εγώ συνέχεια το κορόιδο», φέρεται να είπε (και το πιστεύω απόλυτα γιατί γνωρίζω τις θέσεις και τις απόψεις) ο Νίκος Νοτιάς όπως αναφέρει το δημοσίευμα της SportDay ο οποίος επίσης έτυχε να είναι το άλλο... αφεντικό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ!

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις δηλώσεις του. Φέρνω στο μυαλό μου όσα έχουν συμβεί από το 2008 κι έπειτα. Θυμάμαι τι έλεγαν οι ίδιοι όταν τοποθετούσαν στη διοίκηση της ΑΕΚ τους Νίκο Θανόπουλο (ο Νοτιάς) και Σταύρο Αδαμίδη (ο Παππας). Επανεξετάζω όλα τα τωρινά δεδομένα και σκέφτομαι ταυτόχρονα πως (και) ο ΑΕΚτσής σαν κι εμένα προφανώς προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ακριβώς στην αγαπημένη του ομάδα και πώς πρέπει να αισθάνονται για ανθρώπους όπως οι Νοτιάς και Παππάς.

Συμφωνούμε όλοι θαρρώ ότι πρόκειται για άνθρωπους που έχουν βάλει χρήματα στην ΑΕΚ. Αν δεν αναγνωρίσουμε και τα πραγματικά δεδομένα τότε δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο. Σαφέστατα λοιπόν πρόκειται για δυο πρόσωπα που έχουν βάλει χρήματα (και πιστεύω πραγματικά ότι δεν έχουν κερδίσει τίποτα) στην εταιρεία και αναμφισβήτητα έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Από κει κι έπειτα όμως δεν είναι δυνατόν να παραβλέψουμε και την αλήθεια των τωρινών δεδομένων που υφίστανται στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα που βιώνουμε περίπου 4 χρόνια τώρα όπου οι συγκεκριμένοι άνθρωποι τοποθέτησαν δικές τους προσωπικές επιλογές στη διοίκηση της ΑΕΚ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags