Αντί να απέχουν από τις προπονήσεις, αντί να κάνουν προσφυγές, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αντέδρασαν με πιο ανώδυνη κίνηση. Με μήνυμα αρκούντως ηχηρό, το οποίο θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν μέτοχοι και διορισμένοι πρόεδροι-διαχειριστές.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή, για τις οικογένειες και τα παιδιά ποδοσφαιριστών, προπονητών, φυσικοθεραπευτών, φροντιστών, υπαλλήλων, είναι μια μέρα χαράς. Με χαμόγελα, λαμπερά πρόσωπα και ευχές.

Όταν η διοίκηση δεν είναι συνεπής και με συνεχείς ψεύτικες υποσχέσεις μεταθέτει το μείζον ζήτημα της εξόφλησης δεδουλευμένων, όταν οι χαμιλόμισθοι ποδοσφαιριστές, ιδίως οι νεαροί που δεν έχουν αρκετά χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να έχουν εξασφαλίσει το κομπόδεμά τους, ζουν με δανεικά από τους παλαιότερους ή από φίλους και γονείς, τότε για ποια χριστουγεννιάτικη γιορτή να μιλήσουμε και ποιες ευχές να ανταλλάξουν με τους βολεμένους παράγοντες που έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους;

Για ποιον να κάνουν την χριστουγεννιάτικη γιορτή; Για τη μόστρα και προβολή του Αδαμίδη και του Κασνακίδη που κανονικά θα έπρεπε να έχουν υποβάλλει προ πολλού πραγματικές παραιτήσεις και όχι ψεύτικες; Για να κορδώνονται μπροστά στις κάμερες και να συμπεριφέρονται ως οι θεματοφύλακες των συμφερόντων της ΑΕΚ, ενώ στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που δημιούργησαν το σημερινό τραγικό αδιέξοδο.

Η διοίκηση ανέβαλλε τη γιορτή για κάποια μέρα μετά την Πρωτοχρονιά. Έτσι, γενικά και αόριστα. Μετά την Πρωτοχρονιά είναι και το Πάσχα. Μια χαρά μπορεί να φτιάξει δυο γιορτές σε μια ο Αδαμίδης. Με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τσουρέκια και αυγά. Θα του έρθει και πιο φθηνά. Αν μέχρι τότε, έχει βρει τον επενδυτή που ...ψάχνει και συνεχίζει να κάνει τον πρόεδρο της ΑΕΚ...

ΠΗΓΗ: contra.gr