Ο pizza chef maker Giuseppe Pignalosa από τη Νάπολη, επιμελήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του menu του Anima Restaurant, κρατώντας τα βασικά στοιχεία της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας ενώ όλα τα πιάτα του αντικατοπτρίζουν το μεσογειακό στυλ.

Κυριαρχώντας η μοναδικότητα και η έμφαση στην υψηλή ποιότητα, αναδύονται γεύσεις από τη μακρά παράδοση της γειτονικής χώρας που σε εκπλήσσουν με την ιδιαίτερη και τόσο οικεία γεύση τους.

Ο Γιώργος Ντάβλας γευμάτισε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Δημήτρη Παππά και τη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν, όταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έφεραν στο νησί των Ανέμων.