Facebook Pixel Οι άντρες και οι... χάντρες!
| 2012-01-26 00:30:00

Οι άντρες και οι... χάντρες!

Οι άντρες και οι... χάντρες!

Η συνέντευξη του Ντέμη χαρακτηρίστηκε απ' όλους αντρίκεια και αληθινή και όπως γράφει στο blog του ο Γιώργος Τσακίρης... ξεμπρόστιασε «χοντρά πορτοφόλια» και Αδαμίδη.


Μιλώντας με έναν φίλο που αισθάνομαι και πραγματικό αδερφό μου (από τους ελάχιστους έως και τον μοναδικό) από την πανάθλια φάρα μου καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι χάντρες στις μέρες μας είναι περισσότερες από τους άντρες... Και δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια στις μέρες που διανύουμε, ή μάλλον πιο σωστά τα τελευταία χρόνια.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που λένε αλήθειες κι ας πονάνε, που έχουν τη δύναμη να σε κοιτάνε στα μάτια όταν σου μιλάνε, που σου εξηγούν μία κατάσταση ως έχει και όχι όπως θα ήθελαν να είναι και καλύπτοντας τα λάθη τους και τα... εγκλήματά τους!
Με αφορμή τη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη γράφονται τα παραπάνω. Διότι συμφωνώ με όσα είδα να γράφει η συντριπτική πλειονότητα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ραδιοφωνικό σταθμό και δεχόμενος αδιαμαρτύρητα όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν από τους... οικοδεσπότες του και από τους οπαδούς της Ενωσης μέσω μηνυμάτων.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags