Facebook Pixel Γκούλμαργκ! Ο προορισμός που επιλέγουν οι τουρίστες για Πρωτοχρονιά
| 2023-12-29 12:48:00

Γκούλμαργκ! Ο προορισμός που επιλέγουν οι τουρίστες για Πρωτοχρονιά

Sportdog Team
Γκούλμαργκ! Ο προορισμός που επιλέγουν οι τουρίστες για Πρωτοχρονιά

Είναι ένας από τους πιο απίστευτους τουριστικούς προορισμούς, φημίζεται για την εντυπωσιακή του θέα κατά την περίοδο των χιονοπτώσεων, καθώς και για την εποχή των λουλουδιών, που συνήθως ξεκινά στα μέσα Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ο παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός Γκούλμαργκ στο Τζαμού και Κασμίρ αναμένεται να δεχθεί τεράστια εισροή τουριστών τους επόμενους μήνες, ειδικά την Πρωτοχρονιά. Η Αρχή Ανάπτυξης Γκούλμαργκ (GDA) μαζί με άλλες διοικητικές πτέρυγες και φορείς του τουρισμού προετοιμάζονται κατάλληλα για μια επιτυχημένη χειμερινή τουριστική περίοδο. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το Γκούλμαργκ κατά τους μήνες αιχμής του χειμώνα. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους τουρίστες παρέχοντάς τους όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις.

Το Γκούλμαργκ που είναι ένας από τους πιο απίστευτους τουριστικούς προορισμούς, φημίζεται για την εντυπωσιακή του θέα κατά την περίοδο των χιονοπτώσεων, καθώς και για την εποχή των λουλουδιών, που συνήθως ξεκινά στα μέσα Ιουνίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Οι χιονοπτώσεις και άλλες δραστηριότητες περιπέτειας, όπως σκι, πατινάζ στο χιόνι, ποδηλασία στο χιόνι και η εκδήλωση Khelo India, που διοργανώθηκε από το αθλητικό συμβούλιο του Κασμίρ τα αθλήματα και τις υπηρεσίες νέων και το Τμήμα Τουρισμού αυξάνουν την έλξη των τουριστών προς το Γκούλμαργκ.

Οι ξενοδόχοι έχουν ήδη λάβει οδηγίες από τους διαχειριστές σχετικά με καλές ρυθμίσεις, όπως επίπλωση, σωστή θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα, ρυθμίσεις, τακτική παροχή ζεστού νερού και ποιοτικό φαγητό στα εστιατόρια τους.

Εν τω μεταξύ, οι τουρίστες ντυμένοι Άγιος Βασίλης σημάδεψαν τους εορτασμούς της ημέρας των Χριστουγέννων στο Γκούλμαργκ, οι τουρίστες έφτασαν επίσης στην τέλεια εκκλησία της Αγίας Μαρίας στο Γκούλμαργκ για να γιορτάσουν το φεστιβάλ. Μέλη της Χριστιανικής Κοινότητας με επικεφαλής τον πατέρα Eric και τον πατέρα Venoo πραγματοποίησαν μια τελετή προσευχής στην Εκκλησία και προσευχήθηκαν για την ευημερία όλων των ανθρώπων της κοιλάδας και για ένα ειρηνικό νέο έτος μπροστά.

Οι χειριστές ταξί και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών έχουν λάβει οδηγίες από την κυβέρνηση σχετικά με τις κατάλληλες υπηρεσίες προς τους τουρίστες και τη διατήρηση των τιμών, ώστε και αυτοί να μπορούν να κερδίζουν τα προς το ζην κατά τη χειμερινή τουριστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ, το Γκάντα Γκαρ στο Σριναγκάρ έχει γίνει ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο που προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη. Οι τουρίστες απολαμβάνουν τον γαλήνιο καιρό κάνοντας βόλτες γύρω από το μέρος βγάζοντας selfie.

Η ομίχλη προσθέτει ένα στοιχείο μυστηρίου και ρομαντισμού στην εμπειρία, καθώς ο πύργος φαίνεται μέσα και έξω από τα μάτια, προσθέτοντας στη γοητεία του περιβάλλοντος χώρου. Το απαλό φως που φιλτράρει μέσα από την ομίχλη δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό, καθιστώντας το μια αξέχαστη και γραφική εμπειρία για όλους όσους το επισκέπτονται.

ΠΗΓΗ: First India

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags