Facebook Pixel Η μαγευτική μεταμόρφωση του Κασμίρ! Αποθέωση από τη Figaro
| 2024-01-11 01:14:00

Η μαγευτική μεταμόρφωση του Κασμίρ! Αποθέωση από τη Figaro

Sportdog Team
Η μαγευτική μεταμόρφωση του Κασμίρ! Αποθέωση από τη Figaro

Την περιγράφει ως «ξεχασμένο παράδεισο»! Ανακτά τη θέση του στην παγκόσμια σκηνή, σηματοδοτώντας μια ανανεωμένη εποχή γοητείας.

Η φημισμένη γαλλική εφημερίδα Le Figaro παρουσίασε μια μεγάλη έκθεση σχετικά με την εξελισσόμενη γοητεία του Κασμίρ, περιγράφοντας την ως «ξεχασμένο παράδεισο» και ανοίγοντας με δειλή τους ξένους ταξιδιώτες μετά από δεκαετίες συγκρούσεων.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πληροφοριών και Δημοσίων Σχέσεων του Τζαμού και Κασμίρ (JK), "Το κομμάτι, από τον Berenice Debras, απεικονίζει το Srinagar ως καταφύγιο ειρήνης στους πρόποδες των Ιμαλαΐων".

Η αφήγηση εκτυλίσσεται στις 5:30 το πρωί στη λίμνη Dal, όπου η μέρα σκάει μέσα σε ένα πέπλο ομίχλης.

Το σκάφος γλιστράει με χάρη στα ήρεμα νερά, που περιβάλλεται από μια γαλήνια σιωπή. Ο χρόνος φαινομενικά κρατάει την ανάσα του και τα πουλιά ψιθυρίζουν.

Η πλωτή αγορά ζωντανεύει καθώς οι πωλητές λαχανικών συμμετέχουν σε διαπραγματεύσεις από το ένα σκάφος στο άλλο.

Η αιωνόβια παράδοση παραμένει αμετάβλητη, με το άρωμα του παραδοσιακού Kashmiri Khawa wafting από ένα κινητό Samovar, παρέχοντας μια αυθεντική εμπειρία.

Ένας χαρισματικός χαρακτήρας, ο Wonderful Flowerman, βρίσκεται στο επίκεντρο της έκθεσης της Le Figaro.

Ντυμένος με ένα ροζ πουλόβερ και ένα πολύχρωμο πουκάμισο, ενσαρκώνει την ουσία ενός χαρακτήρα του Bollywood.

Οι διαπραγματεύσεις για ένα μπουκέτο σε «χρυσή τιμή» οδηγούν σε μια μοναδική συνθήκη --- μια επίσκεψη στους πλωτούς κήπους του πατέρα του Wonderful Flowerman, όπου καλλιεργούνται τα φυτά.

Το ταξίδι σε ένα νησάκι στη λίμνη Nigeen αποκαλύπτει τον θρήνο του πατριάρχη για το τέλος της σεζόν, συνοδευόμενος από μια ματιά στη ζωγραφιά των κοριτσιών του σε κουτί από παπιέ-μασέ σε μια ξεχαρβαλωμένη ξύλινη καμπίνα.

Το Τζαμού και το Κασμίρ γνώρισε μια άνευ προηγουμένου αύξηση του τουρισμού το 2023, υποδεχόμενοι τουρίστες που έσπασαν ρεκόρ 2 εκατομμυρίων.

Αυτή η αύξηση, η υψηλότερη τα τελευταία 77 χρόνια, είναι ενδεικτική της θετικής μεταμόρφωσης στην επικράτεια της Ένωσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης και ακμάζουσα ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η κινηματογραφική γοητεία της περιοχής προσέλκυσε πάνω από 100 γυρίσματα ταινιών μόνο τον τελευταίο χρόνο, ρίχνοντας τα φώτα της δημοσιότητας στα μαγευτικά τοπία της.

Όπως καταλήγει το ρεπορτάζ της Le Figaro, αποτυπώνεται όμορφα το ταξίδι του Τζαμού και του Κασμίρ από ένα παρελθόν γεμάτο συγκρούσεις σε ένα ανθισμένο παρόν.

Ο κάποτε ξεχασμένος παράδεισος απεικονίζεται να ανακτά τη θέση του στην παγκόσμια σκηνή, σηματοδοτώντας μια ανανεωμένη εποχή γοητείας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags