Διαφήμιση φριτέζας γνωστής εταιρείας προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, προκαλώντας μάλιστα και τη δυσαρέσκεια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς έκανε λόγο μεταξύ άλλων για "γαύρους" και "λαγούς", φωτογραφίζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η εταιρία απέσυρε απευθείας τη διαφήμιση από τις τηλεοράσεις, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας παράλληλα πως από την εταιρία δεν είχαν ποτέ πρόθεση να προσβάλλουν την ιστορία του Τριφυλλιού και τον κόσμο του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Με αφορμή ένα ατυχές διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ περιορισμένης προβολής, η εταιρία ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής:
• Η εταιρία δεν είχε οποιαδήποτε πρόθεση να προβάλλει μήνυμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί από οποιονδήποτε προσβλητικό ή ότι προωθεί την οπαδική βία. Η αισθητική και οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δυστυχώς οδήγησαν σε παρερμηνείες και δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα του Ομίλου μας.
• Το σποτ αποσύρθηκε οριστικά λίγες ώρες μετά την προβολή του.
• Σε κάθε περίπτωση επιθυμούμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον σύλλογο του Παναθηναϊκού και τους αμέτρητους φιλάθλους του.
• Η εταιρία μας ουδέποτε είχε πρόθεση να προσβάλλει την ιστορία και τον κόσμο του
».