Facebook Pixel Εύκολα ΑΕΚάρα, πολύ εύκολα όμως!
| 2012-03-12 00:20:00

Εύκολα ΑΕΚάρα, πολύ εύκολα όμως!

Εύκολα ΑΕΚάρα, πολύ εύκολα όμως!

Η Ενωση πήρε την πιο άνετη νίκη σε ντέρμπι από την εποχή του... Χάρη Κοπιτσή σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη που γράφει στο blog του για την ευκαιρία που χάθηκε για μεγαλύτερο σκορ.


Είναι ντέρμπι που προτού αρχίσει η διεξαγωγή τους, μέρες πριν, έχεις ένα συναίσθημα ευχάριστο, ένα feeling πως όλα θα πάνε καλά και θα φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση της νίκης... Αυτό ισχύει για το ματς που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ και πραγματικά το γράφω προσωπικά από την Πέμπτη ήμουν (τουλάχιστον το έλεγα σε όσους με ρωτούσαν) σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα πάρει εύκολα το ματσάκι.

Ετσι κι έγινε... Εύκολα κέρδισε η ΑΕΚάρα, πολύ εύκολα όμως. Η προηγούμενη τόσο εύκολη νίκη που θυμάμαι με το συγκεκριμένο αντίπαλο ήταν εκείνη με το... πάρτι του Χάρη Κοπιτσή. Και οφείλω να ομολογήσω πως δεν το περίμενα.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε διαβασμένη και πολύ παθιασμένη για την κατάκτηση της νίκης. Θαρρεί κανείς πως η Ενωση διεκδικούσε τίτλο και όχι ο Παναθηναϊκός. Σε καμία στιγμή του ματς οι πράσινοι δεν δικαιολόγησαν τη... λύσσα που όφειλαν να είχαν μια και σε μία εβδομάδα θα υποδέχονταν τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται πως θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags