Συμπληρώνεται λοιπόν μια κρίσιμη χαμένη, ουσιαστικά, εβδομάδα με την ΑΕΚ να περιμένει τους άγνωστους επενδυτές και τους υπεύθυνους για την καταστροφή να έχουν κι αυτή την καλύτερη δικαιολογία. Γιατί η καταστροφή δεν αποφεύχθηκε επειδή με την δήθεν... μεγαλοψυχία του ΟΣΦΠ η ΑΕΚ, κι ο ΠΑΟ, δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Απλά ο θάνατος αντί για ξαφνικός έγινε αργός. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μώραλη. Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ και ΠΑΟ. Ενώ με παρόντες αλλά αδύναμους τους δύο βασικούς αντιπάλους τα πρωταθλήματα που θα παίρνει ο ΟΣΦΠ δεν θα θεωρούνται μη γενόμενα. Και τα τηλεοπτικά δεν θα μειωθούν για κανέναν. Μην το παίζουν μεγαλόψυχοι λοιπόν στον ΟΣΦΠ και να μην ασχολούνται μαζί μας. Ας κοιτάξουν την ομάδα τους.

@ Κλείνει η παρένθεση. Επιστρέφω. Απομένει πλέον 1.200.000 ευρώ για να μπορέσει η ΑΕΚ να περάσει την δοκιμασία της 31ης Μαρτίου και να πάρει αδειοδότηση. Ο Τάκης βρήκε την καλύτερη δικαιολογία για να μην βάλει τα 300. . Δεν πληρώνει λόγω έλλειψης... πλάνου. Ε, βέβαια. 200.000.000 αξίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν ανέχεται να την βλέπει χωρίς πλάνο. Οταν έλεγα στα παιδιά έξω από τα γραφεία του Τιτάνα πως θα βοηθήσει προφανώς εννούσε με την... φωνή του από την εξέδρα. Ισως και να δώσει τα φώτα του πάλι αν βρεθει κανείς ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ. Να την κοστολογήσει ξανά δηλαδή γιατί ο άνθρωπος δεν παίζεται σε αυτό το κομμάτι.

@ Ο Αθηνής που το έπαιζε και εκπρόσωπος των ΑΕΚτζήδων της Κύπρου και μάλιστα είχε κάνει και δήλωση - πρόταση να βάλουν όλοι από 250.000 ευρώ δεν μπορεί λόγω των... γενικών συνθηκών. Προφανώς ο λαμπρός αυτός Ενωσίτης της Κύπρου θα έχει σοβαρό λόγο να απορρίπτει την... δική του πρόταση. Εκτός αν παρεξηγήθηκε που αντί για 250 που πρότεινε του ζήτησαν 300 και για σπάσιμο δεν δίνει μία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως και τις δηλώσεις και την παρουσία του στο θεμέλιο τα έκανε για προβολή και τώρα που ήρθε η ώρα των έργων βρήκε δικαιολογία να κάνει την πάπια. Απαπαπαπα.

@ Ο Ντέμης έδωσε όσα από τα δανεικά μπορούσε μέχρι τώρα και πιστεύω πως δεν τελείωσε. Θα υπάρξει συνέχεια συνέχεια. Ο Παππάς έκλεισε το θέμα Μόργκαν. Τώρα αν έδωσε έστω και ένα ευρώ μπροστά δεν το γνωρίζω αλλά όπως και να το κάνουμε σε πρώτη φάση έκανε κι αυτός κάτι σημαντικό. Ο Πόλυς για μένα είναι ο πιο σωστός. Ο Γκούμας είναι ουσιαστικά ο... Πόλυς, πάντα αυτό ήταν. Ο Νοτιάς είναι και παραμένει ο πιο θλιβερός. Ελπίζω τώρα που το... φάουντ έχασε τις προθεσμίες να στείλει τουλάχιστον τις 300.000 που επιμένω πως ιδίως αυτά τα χρήματα το ΔΣ δεν θα έπρεπε να τα δεχτεί. Ούτως ή άλλως δεν σώζεται η ομάδα από αυτά. Ετσι για το γαμώτο μήπως καταλάβαινε έστω και λίγο ο Νοτιάς τι ευθύνες έχει και πόσο τεράστια ζημιά κάνει στην ΑΕΚ στην οποία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ. Τίποτα δεν αλλάζει. Οι μέτοχοι έπρεπε να βάλουν αυτά που λείπουν. Κανείς άλλος δεν έχει την υποχρέωση να το κάνει. Το μόνο που πιστεύω πως κερδήθηκε με όλο αυτόν τον... χαβαλέ που έγινε είναι πως μάλλον, γιατί εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχεις, η ΑΕΚ γλύτωσε από το ενδεχόμενο να περάσει σε τίποτα περίεργα χέρια με 2.000.000 ευρώ. Ο αγώνας συνεχίζεται. Καλό Σαββατοπκύριακο.

ΠΗΓΗ: aek365.gr