Όχι. Ο ίδιος και απαράλλαχτος, όμως πλέον είμαι πεπεισμένος πως ο Σταύρος Αδαμίδης λειτουργούσε βάσει ενός σκοτεινού σχεδίου, που τώρα βγαίνει στην επιφάνεια και έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την αγαπημένη του (όπως ο ίδιος λέει, εγώ πάλι έχω επιφυλάξεις) ομάδα. Την ΑΕΚ. Τι έκανε λοιπόν ο υπάλληλος του Παππά και του Νοτιά, που παρεμπιπτόντως είχε και τη θέση του προέδρου της Ένωσης. Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εντός και εκτός γηπέδου τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έβαλε σε δράση ένα σχέδιο που δεν το έχουν σκαρφιστεί ούτε στο Hollywood.

Για δύο χρόνια δεν πλήρωνε τίποτα. Όχι επειδή οι μέτοχοι δεν έδιναν λεφτά στην εταιρία τους. Προς Θεού. Ο «νέος Μπάρλος» μαζί με τον Χιώτη εφοπλιστή-κτηματομεσίτη, κάθε άλλο. Πλήρωναν και με το παραπάνω. Απλά τα έβαζαν όλα σε έναν κουμπαρά και όχι στις τσέπες των παικτών. Σκοπός ήταν ένας και μοναδικός. Να σκληραγωγήσουν τους αθλητές μας και τους υπαλλήλους. Να βγει προς τα έξω η εικόνα μιας διαλυμένης ομάδας που παλεύει συνέχεια με τα προβλήματά της. Ακόμα και τα σενάρια για υποτιθέμενους επενδυτές, ήταν μέσα στο... κόλπο για να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους. Για να μην πω ότι ο Τσάκας ήταν δική του... εφεύρεση. Ο χρόνος θα λειτουργούσε υπερ της ΑΕΚ. Πλέον, δύο χρόνια μετά, έρχεται η απόλυτη δικαίωση. Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη στραβή του, διαλύεται και ο δρόμος για αυτόν δεν έχει γυρισμό. Την στιγμή που ο μόνος που δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από τη θέση του, είναι ο Λουκάς Βύντρα (γιατί ακόμα δεν έχει βρει τη θέση του, όχι για κανέναν άλλον λόγο), η ΑΕΚ μπαίνει πιο δυνατή από κάθε άλλη χρονιά στα πλέι οφ. Όπως τα... κομάντο του στρατού που είναι συνηθισμένα στις κακουχίες. Το είπε και ο Φούλης άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις του. «Όλα θα τα βάλουμε τότε».

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναιτωλικό, η βαθμολογία των πλέι οφ της επιτρέπει να κάνει όνειρα και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Το «σχέδιο» Αδαμίδη στην πλήρη εφαρμογή του και λίγο πριν τη δικαίωση. Θυμηθείτε αυτό που γράφω σήμερα. Αν σπάσει ο... διάολος το πόδι του και η Ένωση πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ θα δώσει συνέντευξη στους... φίλους του και μέσες άκρες θα παραδεχθεί τα παραπάνω. Εγώ απλά σας τα αποκαλύπτω πρώτος μέχρι να δικαιωθώ. Θα πέσουν τρελά γέλια όταν έρθει εκείνη η στιγμή.

Μέχρι τότε, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση, θα πρέπει να κάνουν τα πάντα στα 10 τελευταία παιχνίδια της σεζόν για να κερδίσουν αυτό το «μαγικό» χαρτάκι. Κανείς μας δεν πιστεύει πως η ΑΕΚ θα βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, με τις υπάρχουσες συνθήκες και όπως αυτές προδιαγράφονται στις μέρες μας. Απλά εγώ θα ρίξω στο τραπέζι ένα υποθετικό σενάριο. Με τα χρέη και τις υποχρεώσεις να έχουν πέσει στα 20-24 εκατ. ευρώ (αυτό θα συμβεί αν έχουν τηρηθεί οι πληρωμές στα διακανονισμένα χρέη, αλλά και με την διαγραφή της υποχρέωσης της Morgan Stanley), με την προοπτική των 21 εκατ. ευρώ από την υπόθεση Ψωμιάδη. Με την άδεια ανέγερσης του γηπέδου στα χέρια της ΑΕΚ και με προοπτική να συμμετάσχει η ομάδα στο «χρυσοφόρο» Τσάμπιονς Λιγκ, τότε φτιάχνεις ένα ελκυστικότατο «πακέτο» και για τρεις μήνες το... πλασάρεις σε όλο τον κόσμο. Να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα βρεθεί.

Χωρίς swift number...

Υ.Γ. Μεγάλος παίκτης, τεράστιος άνθρωπος... Μόνο ο Λύμπε θα μπορούσε να τα συνδυάζει αυτά

ΠΗΓΗ: aek365