Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μόνο εύκολο δεν είναι. Πριν το κάζο με τον Ολυμπιακό η ομάδα της Τρίπολης ήταν η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα, με ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΑΡΗ είναι οι τρεις ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Με δεδομένη τη νίκη του Αστέρα στον πρώτο γύρο ο ΑΡΗΣ έχει δυο στόχους την Κυριακή. Πρώτιστα τη νίκη και σε δεύτερο βαθμό τη νίκη με δυο γκολ διαφορά ώστε να εξασφαλιστεί και η ισοβαθμία (νίκη με ένα γκολ και ισοβαθμία συνεπάγεται μπαράζ).
Όπως και να έχει η κατάσταση ο ΑΡΗΣ πρέπει να πάρει τους βαθμούς προκειμένου να κυνηγήσει τις όποιες μαθηματικές λιγοστές ελπίδες έχει για την πεντάδα, αλλά και για να σφραγίσει την έκτη θέση που αν εφαρμόζονταν οι νόμοι στην Ελλάδα θα οδηγούσε από τώρα στην Ευρώπη.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο