Facebook Pixel "Μόνο νίκη το Σάββατο"
Life
| 2012-09-26 20:33:00

"Μόνο νίκη το Σάββατο"

"Μόνο νίκη το Σάββατο"

Ήταν γνωστό από την Δευτέρα ότι σήμερα ο Θωμάς Μαύρος θα περνούσε την πόρτα των αποδυτηρίων της ΑΕΚ για να μιλήσει στους παίκτες.
 

Οι τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές, έφεραν τον Μαύρο στο σημείο να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και ουσιαστικά να τους τονίσει ότι το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Η νίκη…

«Καταλαβαίνεται ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Για αυτό και ήρθα σήμερα εδώ να σας μιλήσω. Να σας ακούσω και εγώ, να σας πω ότι σκέφτομαι και να κάνουμε διάλογο. Να μου πείτε τι φταίει και βλέπουμε αυτό το πράγμα…

Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο, γίνεται δουλειά στις προπονήσεις με τον προπονητή σας, αλλά στα παιχνίδια βλέπω άλλα. Δεν σας βγαίνει η δουλειά.

Πιστεύω ότι είστε καλοί παίκτες με ταλέντο. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καν στην περιοχή τους! Στο δεύτερο είχαμε υπεροχή, αλλά τι να την κάνω αφού δεν κάναμε φάσεις! Δεν κάνουμε ευκαιρίες. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Το Σάββατο με τον Πανιώνιο υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Κανένα άλλο… Μόνο η νίκη».

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags