Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου που έκανε τις δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Σϊγμα, ανάφερε συγκεκριμένα: «Eχει περιπέσει στην αντίληψη μου το γεγονός αν και δεν έχω δει τις φωτογραφίες.. Ο ΑΠΟΕΛ έχει χιλιάδες οπαδούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μεταξύ των αρκετών αυτών χιλιάδων υπάρχουν και κάποιοι ανεγκέφαλοι, τρελλοί, ψυχοπαθείς. Δεν νομίζω ότι έχουμε ποτέ εμείς ως επίσημο ΑΠΟΕΛ, έστω και μία στο εκατομμύριο, δείξει ότι υποστηρίζουμε τέτοιες απεχθείς πράξεις. Άρα δεν έπρεπε να υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία ότι το καταδικάζουμε και δεν νομίζω ότι κάθε φορά που κάποιος ανεγκέφαλος, ένας τρελλός κάνει κάτι τέτοιο, να έχουμε εμείς την υποχρέωση να βγαίνουμε να καταδικάζουμε. Επρεπε να είναι αυτονόητο, ότι τέτοιες πράξεις απ'αρχής τις καταδικάζουμε».

Tόνισε παράλληλα ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μην προκληθεί ένταση με την ομάδα της Βίσλα: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πριν από τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν αυτό το συμβάν. Άλλα νάστε σίγουροι ότι από την μεριά την δική μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρξει ότιδηποτε, καμία ένταση, ούτε καν να ξανααναφερθεί αυτό το γεγονός. Ειναι ένα συμβάν το οποίο έγινε από ένα τρελλό που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιες πράξεις τις καταδικάζουμε απ'αρχής».

Σε ερώτηση μας για την ενδεχόμενη εκδρομή οπαδών της Βίσλα μέσω των κατεχομένων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ απάντησε: «Κάναμε αρκετές ενέργειες. Η εκδρομή αφορά 40 άτομα. Αλλά αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης. Εμεις σαν ΑΠΟΕΛ δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους πολιτικούς. Είναι θέμα πολιτικής της κυβέρνησης να δει πως θα το ελέγξει. Εμεις κάναμε όλες τις συστάσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο».

ΠΗΓΗ: shootandgoal.com