Facebook Pixel Σεβασμός για Χρήστο Κόντη
Life
| 2011-09-22 23:33:00

Σεβασμός για Χρήστο Κόντη

Σεβασμός για Χρήστο Κόντη

Μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε με τίποτα. Δεν φτάνει που ο Χρήστος Κόντης πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, είχε να αντιμετωπίσει και την κακεντρέχεια κάποιων που έσπευσαν να πούνε το μακρύ και το κοντό τους.

Και σα να μην έφτανε αυτό που έγινε πριν από μερικές μέρες, έρχεται σήμερα και το επόμενο… κτύπημα κάτω από την ζώνη. Το οποίο έγινε προφανώς από αφέλεια ή άγνοια, όμως και πάλι δεν δικαιολογείται.
 
Η ΟΥΕΦΑ όταν κάνει έλεγχο ντόπινγκ σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι, πάντα είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τις εγχώριες ομοσπονδίες, άρα και τους συλλόγους, αν όλα πήγαν καλά ή όχι. Έτσι γίνεται πάντα με όλους τους αθλητές σε όλα τα σπορ και, φυσικά, στο ποδόσφαιρο.
 
Κι όμως, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση η τρίχα έγινε τριχιά. Ενημέρωσε, λοιπόν, η ΟΥΕΦΑ τώρα ότι ο έλεγχος που έγινε στον Κόντη στον αγώνα με την Βίσλα ήταν πεντακάθαρος και πολλοί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο έσπευσαν να πούνε «δεν είναι ντοπέ ο Κόντης». Μα είναι δυνατόν;
 
Έλεος! Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει για κανέναν. Και ειδικά για έναν άνθρωπο που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στην υγεία του, το οποίο θα μπορούσε να έχει ταλαιπωρήσει οποιονδήποτε, αθλητή ή μη. Δεν γίνεται, λοιπόν, όταν ένα δείγμα βγαίνει αρνητικό να λέει κάποιος «δεν είναι ντοπέ ο αθλητής»! Τι πράγματα είναι αυτά; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags