Facebook Pixel "Ε, δεν μιλάμε και κάθε μέρα με τον Τσάκα"!
Life
| 2011-11-24 20:40:00

"Ε, δεν μιλάμε και κάθε μέρα με τον Τσάκα"!

"Ε, δεν μιλάμε και κάθε μέρα με τον Τσάκα"!

"Δεν τα βγάζει από το μυαλό του ο Τσάκας", λέει ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο, ο οποίος επιβεβαιώνει πως αύριο έρχεται ο αδερφός του Βραζιλιάνου στην Ελλάδα!

Ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο, ο Ανδρέας Δημητρίου, σε δηλώσεις του στον NOVAΣπορ FM αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής του Βραζιλιάνου στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον που υπάρχει ξεκαθάρισε πως "εφόσον οι επενδυτές δεν έχουν πάρει μετοχές του Παναθηναϊκού, για εμάς δεν μπορεί να είναι ουσιαστικό και σοβαρό"...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Δημητρίου στον Nova Sportfm:

Για το αν θα έρθει ο Ασίς στην Ελλάδα για συνάντηση με τον Τσάκα, είπε:

«Ναι, πρόκειται να έρθει μέχρι αύριο το απόγευμα ο αδερφός του Ροναλντίνιο. Έχει ραντεβού με τον κ. Τσάκα και κάποιους άλλους ανθρώπους από το γκρουπ».

Για το αν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον παίκτη, ξεκαθάρισε:

«Όχι, ακόμα ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Εφόσον οι επενδυτές δεν έχουν πάρει μετοχές του Παναθηναϊκού, για εμάς δεν μπορεί να είναι ουσιαστικό και σοβαρό».

Για το αν θα έφευγε από την Βραζιλία ο Ροναλντίνιο, τόνισε κατηγορηματικά:

«Γιατί όχι… Θα έφευγε υπό προϋποθέσεις βέβαια. Στην Ελλάδα θα ερχόταν έτσι και αλλιώς το επόμενο διάστημα, έχει καλούς φίλους εδώ και περνάει καλά».

Για το αν μπορεί να αποδοθεί σε ποσοστό η πιθανότητα να γίνει μία τέτοια μεταγραφή, τόνισε:

«Όταν μιλάμε για έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς και το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις από μία άλλη νορμάλ μεταγραφή. Γι΄ αυτό δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες και δεν θέλω να παίζω με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Στην Ελλάδα εξάλλου έχουμε την τάση να υπερβάλουμε και στα καλά και στα κακά μας».

Για τις επαφές που υπάρχουν με την πλευρά του Τσάκα:

«Μην φανταστείτε ότι έχουμε επαφή σε καθημερινή βάση με την πλευρά του Τσάκα. Δύο επαφές έγιναν είπαμε ότι εφόσον, ο Ασίς θα έρθει στην Ευρώπη, θα ήταν τουλάχιστον ανάγωγο να μην έρθουμε απλά να ακούσουμε την πρόταση. Σαν αστείο δεν αντιμετωπίζεται. Η όλη προσπάθεια που γίνεται με διαβεβαιώνουν σοβαροί άνθρωποι ότι δεν είναι από την φαντασία του Τσάκα, είναι υπαρκτά πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags