Facebook Pixel Οι "πριβέ" στιγμές του "Ρόνι" και ο... Τσάκας! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-11-26 00:45:00

Οι "πριβέ" στιγμές του "Ρόνι" και ο... Τσάκας! (ΦΩΤΟ)

Οι "πριβέ" στιγμές του "Ρόνι" και ο... Τσάκας! (ΦΩΤΟ)

Ήταν το βίντεο της ημέρας. Αναμφισβήτητα! Ο Ροναλντίνιο φαίνεται να έχει πάρει δουλειά για το σπίτι και κάνει cyber sex. Φυσικά, ο κάθε άντρας, ακόμα κι όταν μεγαλώσει, έχει κάποιες φορές ανάγκη για μερικές… ιδιωτικές στιγμές. Τον Τσάκα, όμως, ρε Ροναλντίνιο, δεν τον σκέφτηκες καθόλου;

Είναι δυνατόν να κάθεται τώρα κοτζάμ Τσάκας, που τρέχει όλη μέρα για μπίζνες, να υπερασπίζεται τον… υπό μεταγραφή Ροναλντίνιο γι’ αυτό το παλιοβίντεο; Που στο φινάλε δεν ξέρουμε αν είναι γνήσιο. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα χάκερ. Τίποτα δεν αποκλείεται, αφού πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι αν ο Τσάκας είπε «είναι μια προσωπική στιγμή του Ρόνι, δικό του θέμα το τι κάνει στο κρεβάτι του. Αν στο γήπεδο βγάλει μάτια, ας τα βγάλει και στο κρεβάτι του όπως στο γήπεδο».

Εμείς, δηλαδή, δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία της εγκυρότητας του βίντεο ή αν ο Ροναλντίνιο αύριο, μεθαύριο στην περίπτωση που δεν τραβάει αγωνιστικά σε ένα ματς θα τα ακούει από οπαδούς «έχεις ρέψει από την πολλή την…, ρε…» ή αν φωνάζουν οι αντίπαλοι «το πολύ το τσάκα, τσάκα κάνει το παιδί…» και τα λοιπά γνωστά.

Εμείς απλά επισημαίνουμε ότι οι δεσμοί με το γυναικείο φύλο είναι πολύ έντονοι για τον Ροναλντίνιο. Δείτε μανουλομάνουλα που είχε κατά καιρούς δίπλα του. Κορίτσαρους! Τι διάολο ζήταγε τώρα στο pc και στις μοναξιές σα να είναι πεινασμένος έφηβος; Αφού είναι χορτασμένος και μπορεί να έχει όποια θέλει κοντά του.

Και, μάλιστα, μην ξεχνάμε ότι ο Ροναλντίνιο είναι και πατέρας. Ανύπαντρος, όμως. Δεν το αποκατέστησε το κορίτσι, την πρώην χορεύτρια Μέντες, που το 2005 έφερε τον γιό τους στον κόσμο, τον Ζοάο.

Τέλος πάντων. Όπως σωστά λέει και ο Τσάκας «είναι μια προσωπική στιγμή του Ροναλντίνιο». Κι εμείς απλά κάνουμε ένα φωτορεπορτάζ από κάποια ωραία κορίτσια που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς μαζί του. Ποιο cyber sex τώρα; Εδώ υπάρχει πράγμα που σαλεύει. Και φάτε μάτια ψάρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ροναλντίνιο παίζεις... μπάλα και στο σπίτι σου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags