Κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι ζήτησαν να περάσουν τη νύχτα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ. Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκα.
Ομως οι υπάλληλοι του Δήμου ενημέρωσαν τους άστεγους πως δεν ήταν δυνατόν να φιλοξενηθούν μέσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς είχε λήξει ο συναγερμός του Δήμου Αθηναίων για την κακοκαιρία και οι χώροι που είχαν δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες τους αστεγους δεν μπορούσαν να τους φιλοξενήσουν.
Το Newsit επιβεβαίωσε την είδηση με το γραφείο Tύπου του Δήμου Αθηναίων όπου μας είπαν πως ο συναγερμός για την κακοκαιρία έληξε το βράδυ της Κυριακής. Χθες το μεσημέρι άλλωστε δόθηκε εντολή στον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων να επισκεφθεί τους χώρους μαζί με 2 κοινωνικούς λειτουργούς για να ενημερώσει τους άστεγους συμπολιτες μας.
Πηγή: newsIt.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο