Τον τρόμο στο πέρασμά του άφησε γνωστός δημοσιογράφος ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι το Σάββατο το βράδυ στην Πέτρου Ράλλη.
Μέσα σε ισχυρή βροχόπτωση και με κατεύθυνση από τον Ταύρο προς την εθνική Αθηνών – Λαμίας (κατέληξε στην Αττική Οδό), οδηγούσε το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του σε τρελούς ρυθμούς παραβιάζοντας ουκ ολίγους φωτεινούς σηματοδότες.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος προσπερνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα οχήματα που έβρισκε στο διάβα του και ταυτόχρονα τα σκέπαζε ολοσχερώς με τα νερά του πλημμυρισμένου δρόμου, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τις ζωές των επιβαινόντων.
Ως εκ θαύματος δεν έχασε τον έλεγχο κάποιο από τα οχήματα, αφού ο δημοσιογράφος, οδηγώντας σαν μεθυσμένος και κυνηγημένος έκανε ελιγμούς και σφήνες μέσα στη …λιμνοθάλασσα της Πέτρου Ράλλη.
Κατά τ’ άλλα είχε ασκήσει πρόσφατα κριτική στον Κίμωνα Κουλούρη μέσα από το …μεγάλο κανάλι στο οποίο εργάζεται.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο