Facebook Pixel «Μην βάζετε τα λεφτά σας»!
Life
| 2012-03-23 23:01:00

«Μην βάζετε τα λεφτά σας»!

«Μην βάζετε τα λεφτά σας»!

Οι δραματικές εκκλήσεις Αλαφούζου, Πολέμη και άλλων Παναθηναϊκών για διαλλακτικότητα βρήκαν σε τοίχο εν ονόματι «Τζίγκερ».

Τις τελευταίες ημέρες, άνθρωποι που βρίσκονται στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ όπως ο Πολέμης, αλλά και άλλοι Παναθηναϊκοί που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει, επικοινώνησαν με τον «Τζίγκερ», προκειμένου να τον πείσουν να βάλει νερό στο... κρασί του και να επιτρέψει να υπάρξει μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη του συλλόγου.

Τι και αν οι εκκλήσεις που έκαναν ήταν δραματικές; Ο μεγαλομέτοχος με τις παρκαρισμένες μετοχές έμενε κολλημένος στην θέση του. «Μην μου μιλάτε για τον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί. Μην βάζετε τα λεφτά σας, θα μπλέξετε», έλεγε χαρακτηριστικά, κόβοντας την οποιαδήποτε κουβέντα.

Κάπως έτσι λοιπόν εξηγείται και το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter: «Η διχόνοια απειλεί την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος!». Μόνο που αυτό συγκινεί αποκλειστικά αυτούς που ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου και όχι αυτούς που έχουν βάλει στόχο την καταστροφή του.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags