Τις τελευταίες ημέρες, άνθρωποι που βρίσκονται στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ όπως ο Πολέμης, αλλά και άλλοι Παναθηναϊκοί που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει, επικοινώνησαν με τον «Τζίγκερ», προκειμένου να τον πείσουν να βάλει νερό στο... κρασί του και να επιτρέψει να υπάρξει μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη του συλλόγου.
Τι και αν οι εκκλήσεις που έκαναν ήταν δραματικές; Ο μεγαλομέτοχος με τις παρκαρισμένες μετοχές έμενε κολλημένος στην θέση του. «Μην μου μιλάτε για τον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί. Μην βάζετε τα λεφτά σας, θα μπλέξετε», έλεγε χαρακτηριστικά, κόβοντας την οποιαδήποτε κουβέντα.
Κάπως έτσι λοιπόν εξηγείται και το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter: «Η διχόνοια απειλεί την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος!». Μόνο που αυτό συγκινεί αποκλειστικά αυτούς που ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου και όχι αυτούς που έχουν βάλει στόχο την καταστροφή του.
Πηγή: leoforos.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο