Facebook Pixel Ο Τζίγγερ "απάντησε" στον Βωβό...
Life
| 2012-03-27 20:45:00

Ο Τζίγγερ "απάντησε" στον Βωβό...

Ο Τζίγγερ "απάντησε" στον Βωβό...

Μέσω του... περιβάλλοντος του, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης προσπάθησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις στα όσα περί ευθύνης καταλογίζει ο Άρης Βωβός! Η τοποθέτηση από την πλευρά Τζίγγερ είναι και με την μορφή ερωτήσεων προς τον Βωβό ειδικά στα όσα καταλογίζονται περί ευθύνης από την ΠΑΕ!

"Δεν μας λέει συγκεκριμένα ποιος Παναθηναϊκός έχει την ευθύνη για την «καθυστέρηση». Ο ερασιτέχνης που προηγείται στις υπογραφές όλων των συμβάσεων που γίνονται στο έργο από πλευράς Παναθηναϊκού και είναι ο ιδιοκτήτης ή η ΠΑΕ που απλά είναι ενοικιάστρια στον χώρο. Αν ευθύνεται κάποιος λοιπόν είναι μόνο ο ερασιτέχνης, που δεν ευθύνεται φυσικά παρά μόνο στο μυαλό του κ. Βωβού», είναι η πρώτη απάντηση από τον μεγαλομέτοχο σχετικά με την καθυστέρηση.

Παράλληλα για το διάστημα της καθυστέρησης πριν να ψηφιστεί ο νόμος Μπιρμπίλη τονίζεται ποιο ήταν το σημείο τριβής σχετικά με την Λεωφόρο και ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μην ζημιωθεί ο σύλλογος! Εξάλλου ξεκαθαρίζεται πως ούτε για τον ερασιτέχνη ούτε για την ΠΑΕ υπήρχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα έπρεπε να απαντήσουν τότε για να μην έχουν ποινές!

Το σημαντικότερο όλων πάντως έχει να κάνει με πιθανές οικονομικές αξιώσεις από τον Άρη Βωβό, όπως άφησε να εννοηθεί από την τοποθέτηση του στο gazzetta.gr!

Aν συμβεί κάτι τέτοιο η πλευρά Βαρδινογιάννη ξεκαθαρίζει πως από κοινού ο ερασιτέχνης και η ΠΑΕ θα απαιτήσουν από την εταιρεία του κ. Βωβού οικονομική αποζημίωση για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, θυμίζοντας ότι οι εργασίες διακόπηκαν στην περιοχή του Βοτανικού επειδή το ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγματικό κάτι που αφορούσε το εμπορικό κέντρο του κ. Βωβού!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags