Δροσερό, ζουμερό, γλυκό και συνάμα αναζωογονητικό εξισώνεται πλήρως με την αίσθηση που μας αφήνει η θερινή ραστώνη, μία αίσθηση πληρότητας, φρεσκάδας και ψυχικής ανάτασης. Αλλά και μία βαθιά επιθυμία να μην τελειώσει ποτέ, όχι μόνο το καρπούζι αλλά και οι καλοκαιρινές μας διακοπές.
Για τις διακοπές ίσως να μην μπορούμε να επέμβουμε, για το καρπούζι όμως τα πράματα μπορεί και να είναι ευκολότερα.
Ή τουλάχιστον πιο απλά απ’ ότι νομίζαμε. Αυτές είναι μερικές χρήσιμες, πρακτικές και απόλυτα εφαρμόσιμες στην καλοκαιρινή μας καθημερινότητα, συμβουλές για να παρατείνουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπουζιού που μόλις τεμαχίσαμε στον πάγκο της κουζίνας μας. Στόχος, να διατηρήσουμε για όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες τη γευστική του ακεραιότητα, καταναλώνοντάς το φέτα-φέτα σε ρυθμούς χαλαρούς, χωρίς άγχη και βιασύνες, όπως άλλωστε του αρμόζει.
Διαβάστε τη συνέχεια στο zinapost.gr