Facebook Pixel Μεγαλύτερο μπέρδεμα από Τζίγγερ!
Life
| 2012-04-02 21:04:00

Μεγαλύτερο μπέρδεμα από Τζίγγερ!

Μεγαλύτερο μπέρδεμα από Τζίγγερ!

Μιλάμε ότι παγώνει όποιος διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και δεν αναφερόμαστε τόσο σ’ αυτά τα… επικοινωνιακά που αφορούν την καθαρά προσωπική κι επιχειρηματική κόντρα του με τον Βγενόπουλο, όσο σε μια παράγραφο – βόμβα της ανακοίνωσης. Σε ποια ακριβώς κεντράρει ο σκύλος; Σ’ αυτήν:

«Έκρουσα πρώτος τον κώδωνα του κινδύνου, για το θέμα της χρεοκοπίας και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα μπορούσε να είχε ανατραπεί η κατάσταση. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως».

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο μεγαλομέτοχος ενός μαγαζιού να κάνει διάγγελμα… δικαίωσης όταν το μαγαζί του έχει χρεοκοπήσει. Και να το παραδέχεται, μάλιστα, με τον πιο φωναχτό τρόπο. Με επίσημη ανακοίνωση!

Δεν ξέρουμε πόσοι θα πιάσουν αυτό που λέμε, όμως είναι τρομερό: Ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης βάζει την σφραγίδα της χρεοκοπίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Σε μια εποχή, μάλιστα, που αναμένονται αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ, η έξοδος της ομάδας στο τσάμπιονς λιγκ μέσω προκριματικών στα play off κλπ.

«Έκρουσα πρώτος το καμπανάκι για την χρεοκοπία, σε χρονικό σημείο που θα μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση, αλλά επιβεβαιώθηκα πλήρως». Τι λέει ο Βαρδινογιάννης ουσιαστικά; Ότι ο Παναθηναϊκός έχει χρεοκοπήσει! Τι άλλο, δηλαδή, μπορεί να σημαίνει η δήλωσή του, αλλά και η επιβεβαίωσή του, όπως ο ίδιος λέει; Κι άντε τώρα να είναι κάποιος στην θέση των παικτών. Τι διακανονισμό να υπογράψουν, όταν ακούνε για χρεοκοπία; Αφού δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Τι να πούμε κι εμείς; Έχει χαθεί η μπάλα στον Παναθηναϊκό! Τι αξία μπορεί να έχει μια ανώνυμη εταιρεία, όταν ο μεγαλομέτοχός της δηλώνει δημόσια ότι έχει χρεοκοπήσει η ΠΑΕ; Κι αν ο Βαρδινογιάννης ήξερε ότι θα βουλιάξει το καράβι, τότε γιατί δεν έκανε κάτι τόσο καιρό; Αν, δηλαδή, δεν μπορεί να ανατρέψει μια τέτοια κατάσταση ο μεγαλομέτοχος, τότε ποιος μπορεί;

Ενώ, λοιπόν, περίμεναν πολλοί ότι θα τους ξεμπερδέψει μια δημόσια τοποθέτηση Βαρδινογιάννη, συνέβη μάλλον το ανάποδο. Περισσότερο θα μπερδεύτηκαν και θα απογοητεύτηκαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags