Facebook Pixel Διαψεύδει ο Τζίγγερ τα περί συμφωνίας...
Life
| 2012-04-04 17:13:00

Διαψεύδει ο Τζίγγερ τα περί συμφωνίας...

Διαψεύδει ο Τζίγγερ τα περί συμφωνίας...

Τη δική του εκδοχή σχετικά με το τί είχε συμφωνηθεί με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, στην συνάντηση στο «King Goerge» έδωσε η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά οτι είχε συμφωνήσει και στους 8 όρους που περιελάμβανε στο μνημόνιο συνεργασίας του «Mr MIG» και προς επιβεβαίωση παρουσιάζει τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε, μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού...

Τότε ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος του Παναθηναϊκού είχε ανακοινώσει τις εξής αποφάσεις...

Α. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κύριος Νίκος Πατέρας.
Β. Παρά την ειλικρινή διάθεση του κύριου Βαρδινογιάννη να δωρίσει το 25% των μετοχών του, η δωρεά αυτή δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού του κύριου Βγενόπουλου, του κύριου Πατέρα και των υπόλοιπων μελών της ΠΕΚ κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της φετινής περιόδου, ενόψει του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς.
Γ. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με τη συμμετοχή όλων.

Μάλιστα, η πλευρά του «Τζίγγερ» τόνισε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τότε δέχθηκε μία διαφορετική πρόταση για το θέμα του γηπέδου, έστω και αν βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει δεν θα ήταν πλέον μεγαλομέτοχος. Την δέχθηκε όμως, προκειμένου να βοηθήσει στην κατασκευή του γηπέδου, με την χρήση όλων των στοιχείων και των επαφών που είχε κάνει ήδη.

Τέλος, σε πολλά σημεία της συγκεκριμένης διαρροής ο «Τζίγγερ» άλλοτε αφήνει να εννοηθεί και άλλοτε το λέει ευθέως, οτι ερήμην των υπολοίπων ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε αποφασίσει να μην προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags