Facebook Pixel «Δεν με νοιάζει τι λέει αυτός ο τύπος…»
Life
| 2012-09-15 11:46:00

«Δεν με νοιάζει τι λέει αυτός ο τύπος…»

«Δεν με νοιάζει τι λέει αυτός ο τύπος…»

Ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε αποχαιρέτησε την Μπόκα Τζούνιορς συγκινημένος, ωστόσο δεν ξέχασε να πετάξει και τα καρφιά του στον Ντιέγκο Μαραντόνα, που τον είχε κατηγορήσει παλιότερα για έλλειψη κινήτρου στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ρικέλμε τόνισε: "Αποχωρώ και είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου. Ο τελικός ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν με νοιάζει τι λέει αυτός ο τύπος. Κέρδισα τρεις τίτλους και έχασα τον τελευταίο, αν και ήθελα να τον κατακτήσω και αυτόν. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κρατά τον λόγο του και σαν παίκτης εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα. Από εδώ και στο εξής θα είμαι απλός φίλαθλος της Μπόκα. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Είναι η ώρα να λάμψει το ταλέντο του Λεάντρο Παρέδες, είναι 18 ετών, φοβερός παίκτης και δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο στην εξέλιξη του".

Όσο για το πού σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του, με δεδομένο πως η Μπόκα Τζούνιορς του επέτρεψε να αποχωρήσει για ομάδα εκτός Αργεντινής, ο 34χρονος έμπειρος μέσος δήλωσε: "Νιώθω πολύ καλά, αισθάνομαι πως μπορώ να παίξω ακόμη πολύ καλά. Αν ξέρετε κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται, πείτε μου και εμένα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags