Facebook Pixel Τουρκία - Σεισμός: Το μόνο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει πραγματικά την καταστροφή από τον σεισμό στην Τουρκία - Πριν και μετά!
Life
| 2023-02-13 18:24:00

Το μόνο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει πραγματικά την καταστροφή από τον σεισμό στην Τουρκία - Πριν και μετά!

Sportdog Team
Το μόνο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει πραγματικά την καταστροφή από τον σεισμό στην Τουρκία - Πριν και μετά!

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η κεντρική αγορά της Αντιόχειας, στην επαρχία Χατάι, πριν και μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου.

Τουρκία - Σεισμός: Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου είνα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η κεντρική αγορά της Αντιόχειας, στην επαρχία Χατάι, πριν και μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου που άφησε πίσω τους χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους τόσο στην νοτιοανατολική Τουρκία όσο και στη βόρεια Συρία.

Στο βίντεο διάρκειας 0:41 δευτερολέπτων φαίνεται από τη μία πλευρά η αγορά της Αντιόχειας να σφίζει από ζωή και από την άλλη φαίνονται εικόνες βιβλικής καταστροφής καθώς όλα τα κτίρια έχουν ισοπεδωθεί και έχουν μετατραπεί σε χαλάσματα. Υπενθυμίζεται ότι στην Αντιόχεια εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι Ελλήνων που αγνοούνταν τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για τον Γιάννη Αντύπα και τη σύζυγό του Νίντα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags