Facebook Pixel Ινδία: Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Κασμίρ χάρη στον Μόντι
Life
| 2023-06-13 18:11:00

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Κασμίρ χάρη στον Μόντι

Sportdog Team
Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Κασμίρ χάρη στον Μόντι

Ο Μόντι ανέλαβε Πρωθυπουργός το 2014 και τα τελευταία εννέα χρόνια, έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Ινδίας μέσω των αναπτυξιακών του έργων και των προγραμμάτων πρόνοιας, που έχουν φέρει πρόοδο και ευημερία στη χώρα και το Κασμίρ

Την άποψη, ότι η επικράτεια της Ένωσης του Τζαμού και Κασμίρ έχει επωφεληθεί από τα οφέλη των κυβερνητικών σχεδίων και τα έργα ορόσημα είναι πλέον ορατά στην περιοχή, υποστήριξε ο υπουργός Νομικής, Δικαιοσύνης και Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων της Ένωσης, Arjun Ram Meghwal κατά τη διήμερη επίσκεψη στην εκλογική περιφέρεια Anantnag-Rajouri Lok Sabha.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της J&K BJP Ravinder Raina, ο υπουργός της Ένωσης μίλησε σε μια δημόσια συγκέντρωση στο Poonch και εγκαινίασε διάφορα έργα στις περιοχές Rajouri και Poonch.

Απευθυνόμενος σε μια δημόσια συγκέντρωση στο Poonch που διοργανώθηκε για τον εορτασμό των εννέα ετών της κυβέρνησης του Narendra Modi στο κέντρο, ο Meghwal είπε ότι ο υπουργός της Ένωσης και ανώτεροι στελέχη του κόμματος πραγματοποιούν επισκέψεις σε διάφορες κοινοβουλευτικές περιφέρειες της χώρας για να τονίσουν τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Modi στο πλαίσιο του προγράμματος «Nau Saal Bemisaal».

Είπε ότι ο Μόντι ανέλαβε Πρωθυπουργός το 2014 και τα τελευταία εννέα χρόνια, έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Ινδίας μέσω των αναπτυξιακών του έργων και των προγραμμάτων πρόνοιας, που έχουν φέρει πρόοδο και ευημερία στη χώρα.

Είπε ότι το Τζαμού και το Κασμίρ έχει επίσης επωφεληθεί από τα οφέλη των κυβερνητικών προγραμμάτων και τα έργα ορόσημα είναι πλέον ορατά στο έδαφος. Τα σχέδια της κυβέρνησης έχουν φέρει επαναστατικές αλλαγές στο βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Κασμίρ.

Ο υπουργός της Ένωσης είπε ότι διάφορα έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για καλύτερη οδική σύνδεση με το Poonch και με άλλες περιοχές, οι οποίες, με την ολοκλήρωσή τους, θα μειώσουν τον χρόνο ταξιδιού και θα προσφέρουν ανακούφιση στους ανθρώπους. Είπε ότι η περιοχή έχει τεράστιο τουριστικό δυναμικό, το οποίο πρέπει να εξερευνηθεί και να αναπτυχθεί. Έκανε επίσης συγκεκριμένη αναφορά στα αντικείμενα που βρέθηκαν πρόσφατα και διαβεβαίωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags