Facebook Pixel Πανικός στη Γερμανία για το "κραχ" των Ουκρανών στο μέτωπο!
Life
| 2024-01-06 05:34:00

Πανικός στη Γερμανία για το "κραχ" των Ουκρανών στο μέτωπο!

του Γεωπόλδου
Πανικός στη Γερμανία για το "κραχ" των Ουκρανών στο μέτωπο!

Η προέλαση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων έχει ενταθεί.

Πανικός στη Γερμανία με τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας. Για κραχ των Ουκρανών στη γραμμή του μετώπου και για πανικό… στη Γερμανία κάνει λόγο το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Welt, το οποίο υποστηρίζει ότι ο ρωσικός στρατός εξακολουθεί να ασκεί ισχυρή πίεση στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, καθώς έχει αναλάβει την πρωτοβουλία στο στρατιωτικό πεδίο.

Βάσει του δημοσιεύματος, η προέλαση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων έχει ενταθεί.

«Το σημαντικό σημείο είναι ότι οι Ρώσοι έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία σε αυτές τις μάχες θέσης.

Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία πρόσφατα εξαπέλυσε μαζικές πυραυλικές επιθέσεις στο έδαφος της Ουκρανίας, η κίνηση στο μέτωπο δεν έχει σταματήσει» αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.

 

Newsweek: Οι Ρώσοι… εξάντλησαν την ουκρανική αεράμυνα με τις μαζικές επιθέσεις

Οι Ρώσοι με τις μαζικές αεροπορικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες κατάφεραν να εξαντλήσουν την ουκρανική αεράμυνα, υποστηρίζει το περιοδικό Newsweek.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως τα μαζικά ρωσικά πλήγματα σε στόχους στο ουκρανικό έδαφος έχουν εξαντλήσει πλήρως τις δυνατότητες της ουκρανικής αεράμυνας.

«Οι ανησυχίες για την εξάντληση της άμυνας αυξάνονται, εν μέρει επειδή η ροή βοήθειας από τους Δυτικούς συμμάχους έχει πέσει στο ελάχιστο» επισημαίνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι και τα κινητά συστήματα αεράμυνας της Ουκρανίας εξαντλούνται από πυρομαχικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags