Facebook Pixel Βόμβα από τη Bild! Η Γερμανία προετοιμάζεται για έναν πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας
Life
| 2024-01-16 07:06:00

Βόμβα από τη Bild! Η Γερμανία προετοιμάζεται για έναν πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας

του Γεωπόλδου
Βόμβα από τη Bild! Η Γερμανία προετοιμάζεται για έναν πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας

Η κλιμάκωση φέρεται ήδη να ξεκινάει από τον Φεβρουάριο του 2024 με την έναρξη της ενεργού επίθεσης της Ρωσίας κατά των θέσεων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία μέχρι τον Ιούνιο του 2024

Φοβερή αποκάλυψη της γερμανική Bild, η οποία αναφέρει, ότι συνολικά 300.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ θα επιτεθούν στην Ρωσία την Ημέρα Χ… μετά την βαριά ήττα των Ουκρανών

Η Γερμανία προετοιμάζεται για έναν πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, ο οποίος, σύμφωνα με το σενάριο του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, θα μπορούσε να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2025, γράφει σχετικά η Bild αναφερόμενη σε ένα απόρρητο έγγραφο της Bundeswehr. «Την Ημέρα Χ», σύμφωνα με ένα απόρρητο έγγραφο της Bundeswehr, ο αρχιστράτηγος του ΝΑΤΟ θα δώσει εντολή να μεταφερθούν 300.000 στρατιώτες στην ανατολική πλευρά, συμπεριλαμβανομένων 30 χιλιάδων στρατιωτών της Bundeswehr», αναφέρει η Bild.

Σύμφωνα με την Bild, η κλιμάκωση φέρεται ήδη να ξεκινάει από τον Φεβρουάριο του 2024 με την έναρξη της ενεργού επίθεσης της Ρωσίας κατά των θέσεων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία μέχρι τον Ιούνιο του 2024, σύμφωνα με το άρθρο, θα τελειώσει με την υποχώρηση και την ήττα του Ουκρανικού στρατού. «Οι ενέργειες της Ρωσίας και της Δύσης, με αποκορύφωμα την αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων στρατιωτών του ΝΑΤΟ και το αναπόφευκτο ξέσπασμα του πολέμου το καλοκαίρι του 2025, περιγράφονται μέχρι την ακριβή τοποθεσία και τον μήνα», υποστηρίζει η Bild.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο πιθανή τοποθεσία για σύγκρουση θα είναι ο διάδρομος Suwalki μεταξύ της Λευκορωσίας και της περιοχής του Καλίνινγκραντ. Ωστόσο, οι συντάκτες του άρθρου αφήνουν ανοιχτό το ερώτημα πώς θα τελειώσει αυτή η υποθετική κλιμάκωση. Η Ρωσία έχει επανειλημμένα τονίσει ότι δεν αποτελεί απειλή για καμία από τις χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά δεν θα αγνοήσει ενέργειες που είναι δυνητικά επικίνδυνες για τα συμφέροντά της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags