Facebook Pixel Ροδόλφο Πισάρο: "Γνωστοί στην οικογένεια Πισάρο οι δράστες της φονικής επίθεσης" - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες - Η ανάρτηση του παίκτη (pic)
Life
| 2024-01-29 14:56:00

"Γνωστοί στην οικογένεια Πισάρο οι δράστες της φονικής επίθεσης" - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες - Η ανάρτηση του παίκτη (pic)

Sportdog Team
"Γνωστοί στην οικογένεια Πισάρο οι δράστες της φονικής επίθεσης" - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες - Η ανάρτηση του παίκτη (pic)

Νέες αποκαλύψεις για την σοκαριστική δολοφονική επίθεση στην οικογένεια του παίκτη της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ, οι δράστες της φονικής επίθεσης είχαν στόχο τη ληστεία και φαίνεται να είναι γνωστοί της οικογένειας του Μεξικανού άσου. «Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες συνδέονται με τη φροντίδα της οικογένειας του παίκτη, τους γνωρίζουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ.

Ο θείος και η μητέρα του παίκτη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με εκπρόσωπο της τοπικής Αστυνομίας να αναφέρει πως «οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη διευκρίνιση των γεγονότων και τον εντοπισμό των φερόμενων ως υπευθύνων».

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της μητέρας του Πισάρο και του θείου του, είναι σταθερή και δεν ελλοχεύει κίνδυνος για τη ζωή του με τον ποδοσφαιριστή να κάνει ανάρτηση στα social media.

Σ' αυτή αναφέρει πως «Θεία μου, θα μου λείψεις πολύ. Είχες πάντα ένα χαμόγελο για όλους και θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δείτε την ανάρτηση:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags