Facebook Pixel Πρόβλεψη-βόμβα από τον Έλον Μασκ: Αλλάζει ο κόσμος από τον υπολογιστή μας!
Life
| 2024-03-22 15:13:00

Πρόβλεψη-βόμβα από τον Έλον Μασκ: Από τον υπολογιστή του σπιτιού σου, χωρίς κόστος, αλλάζει ο κόσμος!

Sportdog Team
Πρόβλεψη-βόμβα από τον Έλον Μασκ: Από τον υπολογιστή του σπιτιού σου, χωρίς κόστος, αλλάζει ο κόσμος!

Έρχεται μία τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητά μας, που θα αλλάξκει όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα...

Ο Ελον Μασκ την έριξη τη βόμβα του!

Κατά την άποψη του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο σήμερα, μέχρι την επόμενη χρονιά, η τεχνητή νοημοσύνη θα καταφέρει να είναι πιθανώς πιο έξυπνη από κάθε άνθρωπο στον κόσμο…

Μέχρι το 2029, η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι πιθανώς πιο έξυπνη από όλους τους ανθρώπους μαζί. Πριν από δύο μόλις μέρες, ο Έλον Μασκ έριξε μια μικρή βόμβα στο οικοσύστημα της Τεχνητής Νοημοσύνης με σαφή στόχο το OpenAI. Το νέο του εγχείρημα xAI, επιτρέπει πλέον σε οποιονδήποτε να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει στον υπολογιστή κώδικα του λογισμικού του.

Χωρίς συνδρομή, χωρίς κόστος, χωρίς περιορισμούς, μόνο το Grok, ένα μοντέλο μεγάλης γλώσσας που έχει τοποθετήσει ο Mασκ απέναντι στο GPT-4 του OpenAI.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Μασκ ήταν ένας από τους αρχικούς υποστηρικτές του OpenAI. Έφυγε το 2018 και πρόσφατα ξεκίνησε τις δικαστικές αντιδικίες για παραβίαση συμβολαίου, υποστηρίζοντας ότι η start-up και ο διευθύνων σύμβουλός της, Σαμ Αλτμαν, έχουν προδώσει τις ιδρυτικές αρχές του οργανισμού για την επιδίωξη του κέρδους, μετατρέποντας ένα ουτοπικό όραμα της τεχνολογίας που «ωφελεί όλη την ανθρωπότητα» σε άλλη μια «σκοτεινή και αδιαφανή εταιρεία». Τώρα πια ο Ελον Μασκ αποκαλεί αυτή τη μυστική εταιρεία ''ClosedAI''.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags