Facebook Pixel Survivor - GNTM: Διπλή μεταγραφική βόμβα Ατζούν - Δύο μοντέλα από τον τελικό του GNTM στο Survivor - Πρεμιέρα 15/1! (Vid)
Life
| 2023-11-03 09:40:00

Διπλή μεταγραφική βόμβα Ατζούν - Δύο μοντέλα από τον τελικό του GNTM στο Survivor - Πρεμιέρα 15/1! (Vid)

Sportdog Team
Διπλή μεταγραφική βόμβα Ατζούν - Δύο μοντέλα από τον τελικό του GNTM στο Survivor - Πρεμιέρα 15/1! (Vid)

Ο Τούρκος παραγωγός έκανε ήδη πρόταση στις δύο κοπέλες που τα τελευταία δυό χρόνια έχουν εμφανιστεί ελάχιστα στην τηλεόραση και η παρουσία τους θα προκαλέσει αίσθηση στον Άγιο Δομίνικο.

Ο κύβος ερρίφθη και το survivor Ελλάδας θα βγει στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά γύρω στις 15 Ιανουαρίου! Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με αρκετούς πρώην παίκτες που πέρασαν από το survivor οι οποίοι καλούνται να συμμετάσχουν ως διάσημοι!

Στους διάσημους θα δούμε και παίκτες που έχουν περάσει από όλα τα ριάλιτι όπως το gntm τη φάρμα αλλά και το MasterChef!

Η πρώτη κρούση με θετικό πρώτο αποτέλεσμα έγινε στην Όλγα Ντάλλα, το μοντέλο που έφτασε στον τελικό του Next Top Model Ελλάδας και η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

 

Μαζί με την Όλγα Ντάλλα πρόταση έχει δεχθεί και η Παρασκευή Κερασιώτη, η ρομά πρώην παίκτρια Next Top Model Ελλάδας η οποία θέλει να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και να φύγει στο εξωτερικό! Για το λόγο αυτό έχει κάνει διάφορες δουλειές, όπως για παράδειγμα σε κρεπερί στη Μύκονο!

Το survivor αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα που χρειάζεται για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να φύγει για κάποιους μήνες στο εξωτερικό!

Πηγή: koolnews.gr

 

Η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού και κούκλα του GNTM ζευγάρι με γνωστό παίκτη του Survivor (ΦΩΤΟ)

Τα γενέθλια της γιόρτασε το γνωστό μοντέλο Όλγα Ντάλλα και πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού, την οποία μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model Ελλάδας. Στο μεγάλο πάρτι της έσβησε το κεράκι στην τούρτα γενεθλίων μαζί με φίλους και γνωστούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!

Η Όλγα Ντάλλα όπου το τελευταίο καιρό φημολογούνταν ότι βρισκόταν σε σχέση με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ έκανε την ανατροπή αφού σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό των οποίων μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο survivor!

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Ηλίας Μπογδάνος παρευρέθησαν εχθές βράδυ εκπροσωπώντας το Survivor στο πάρτι γενεθλίων της και μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν αυτός που πήρε το μεγαλύτερο χρόνο και τη μεγαλύτερη προσοχή της εορτάζουσας, όπως διαβάσαμε στο Koolnews.gr

Τα πέταξε όλα έξω! Αθλήτρια του Ολυμπιακού έμεινε γυμνόστηθη στο instagram - Χαμός με αυτές τις φωτό!

Η Όλγα Ντάλλα είναι πολύ ενεργή στα social και διατηρεί επαφή με τους ακολούθους της, σχεδόν καθημερινά. 

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού και πρώην μοντέλο του GNTM αποφάσισε να μείνει τόπλες και φυσικά να δημιουργήσει έναν μικρό... πανικό στις τάξεις των θαυμαστών της.

Δείτε την παρακάτω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags