Παχυσαρκία: Ο άντρας της ιστορίας μας συγκλονίζει με τη δύναμη της θέλησής του. Πάντα υπέφερε από υπερφαγία μέχρι που αποφάσισε και έβαλε στόχο να χάσει τα περιττά κιλά και να διεκδικήσει τη γυναίκα της ζωής του.

Παχυσαρκία: Κατάφερε το ακατόρθωτο

Ένας παχύσαρκος άνδρας κατάφερε το ακατόρθωτο. Άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του και κατάφερε να χάσει 141 κιλά. Ο John Allaire προσώρησε σε αυτό το βήμα, παντρεύτηκε και πλέον ζει τη ζωή του ευτυχισμένος και υγιής. «Παρόλο που η Caila με αγάπησε όπως ήμουν, και ήταν έτοιμη να με παντρευτεί παρόλο που ήμουν 240 κιλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξω αυτή τη γυναίκα στις δυσκολίες που θα περνάω για το υπόλοιπο της ζωής μου αν δεν χάσω βάρος».

Κάπως έτσι σκέφτηκε, ο John, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υπερφαγίας για όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του άγχους, που τον περιέβαλε. Επειδή, οι γονείς του είχαν χωρίσει, εκείνος προσπαθούσε να παρηγορήσει τον εαυτό του, μέσω του φαγητού.

Ήταν ένα παχύσαρκο παιδί. Τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν στα 18 έχασε τον πατέρα του. Για να ζυγίσει το βάρος του πήγαινε σε ιχθυοτροφείο. Έτσι, σταμάτησε να ζυγίζει τον εαυτό του. Όμως, συνέχισε να παίρνει βάρος.

Παχυσαρκία: Η γνωριμία με τη γυναίκα του

Η Calia δέχθηκε να γίνει σύζυγός της, χωρίς να του ζητήσει να χάσει το βάρος του. Η στάση της φανέρωνε αληθινή αγάπη. Ο ίδιος συνειδητοποίησε από μόνος του πως έπρεπε να αλλάξει συνήθειες και να βοηθήσει τον εαυτό του. Έτσι, καθημερινά πήγαινε για γυμναστική.

Σύγκλονίζει με τη ιστορία του: Άνδρας έβαλε στόχο, έχασε 140 κιλά, έγινε ένας κούκλος και παντρεύτηκε την παιδική του αγάπη
Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του ήταν αξιοσημείωτα. Συνολικά, έχασε 141 κιλά. Είχε πάρα πολύ βάρος. Τόσο πολύ, που το δέρμα του είχε κρεμάσει, όταν έχασε το βάρος του. Μάλιστα, είχε 9 κιλά παραπανίσιου δέρματος και το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.